astro prognoze

Veliki NEDELJNI horoskop PO DANIMA: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 4. do 10. decembra)

1

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vaš horoskopski znak čeka svakog dana ove nedelje?
Šta vaš horoskopski znak čeka svakog dana ove nedelje?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Pored uopštenog nedeljnog horoskopa za svaki znak Zodijaka, pogledajte i kakva je astrološka prognoza po danima: od ponedeljka,  4. decembra, do nedelje, 10. decembra.

 

Ovan

 

U ponedeljak, 4. decembra, Merkur će ući u Jarca i napraviti trigon sa Mesecom u Devici. Imaćete važne vesti u vezi sa poslom i kontakt sa nekim oko zaposlenja.  U utorak i sredu, 5-6. decembra, Venera ulazi u Škorpiju i odmah formira trigon sa Saturnom u Ribama. Možda ćete doživeti duboku odgovornost za svog partnera, možda nalet senzualnosti ili doživeti unutrašnju krizu u vezi.

U četvrtak, 7. decembra, biće kvadrat između Meseca u Vagi i Merkura u Jarcu – moglo bi doći do sukoba između vaših ciljeva u karijeri i onoga što vaš partner želi. U petak, 8. decembra, možda ćete sresti osobu iz svoje prošlosti. To može biti rođak, kolega ili prijatelj sa kojim imate blisku karmičku vezu. To može biti i veza iz vaše prošlosti.

U subotu i nedelju, 9-10. decembra, Merkur će ući u 7 stepeni Jarca; ovo je tačka njegove petlje, koju će proći još 16-17. decembra, a zatim 20-21. januara. Počećete da rešavate ozbiljan problem u karijeri, koji ćete rešavati do kraja januara 2024.

 

Bik

 

U ponedeljak, 4. decembra, Merkur će ući u Jarca i napraviti trigon sa Mesecom u Devici. Napredovaćete u ličnom poslu, ili će doći do povećanja samopoštovanja. Takođe je verovatno da ulazite u važan period u vašoj vezi. U utorak i sredu, 5-6. decembra, Venera ulazi u Škorpiju i odmah formira trigon sa Saturnom u Ribama. Možda ćete ući u novu vezu, a prijatelji bi vas mogli upoznati. Ovaj aspekt takođe govori o dubokoj povezanosti sa partnerom na osnovu ambicija, u pogledu vaše budućnosti.

U četvrtak, 7. decembra, biće kvadrat između Meseca u Vagi i Merkura u Jarcu – može doći do sukoba između vaših radnih obaveza i vaših ciljeva. Može doći do sukoba sa rođacima. U petak, 8. decembra,  možete se sastati sa bivšim kolegom na poslu ili se pobrinuti za neka pitanja svog zdravlja koja su dugo odlagana.

U subotu i nedelju, 9-10. decembra, Merkur će ući u 7 stepeni Jarca; ovo je tačka njegove petlje, koju će proći još 16-17. decembra, a zatim 20.-21. januara. Počećete da rešavate ozbiljan problem studiranja ili obrade dokumenata u inostranstvu (ili dobijanja sertifikata), koji ćete rešavati do kraja januara 2024. godine.

Blizanci

 

U ponedeljak, 4. decembra, Merkur će ući u Jarca i napraviti trigon sa Mesecom u Devici. Napredovaćete u pitanjima porodičnog budžeta i nekretnina.

U utorak i sredu, 5-6. decembra, Venera ulazi u Škorpiju i odmah formira trigon aspekt sa Saturnom u Ribama. Ovo je klasičan pokazatelj važnosti uspostavljanja odnosa sa menadžmentom – ovih dana ćete osetiti podršku svojih pretpostavljenih. Takođe možete započeti kancelarijsku romansu. U četvrtak, 7. decembra, biće kvadrat između Meseca u Vagi i Merkura u Jarcu – moglo bi doći do sukoba između vaših finansijskih obaveza i onoga što vaš partner želi.

U petak, 8. decembra,  možda ćete sresti svoju bivšu voljenu osobu ili ćete otići na neko kreativno veče ili proslavu, gde će biti čitav tim ljudi sa kojima ste nekada bili povezani zajedničkim interesima. U subotu i nedelju, 9-10. decembra, Merkur će ući u 7 stepeni Jarca; ovo je tačka njegove petlje, koju će proći još 16-17. decembra, a zatim 20-21. januara. Počećete da rešavate ozbiljan problem u vezi sa velikim finansijskim ulaganjem, nasleđem ili hipotekom. Situacija se takođe može okrenuti oko operacije. Ovaj problem ćete rešiti do kraja januara 2024.

 

Rak

 

U ponedeljak, 4. decembra, Merkur će ući u Jarca i napraviti trigon sa Mesecom u Devici.  Dobre vesti kada je u pitanju putovanje sa partnerom. Takođe, možete pregovarati o kupovini automobila. U utorak i sredu, 5-6. decembra, Venera ulazi u Škorpiju i odmah formira trigon sa Saturnom u Ribama. Ovo je klasičan pokazatelj napretka u pitanjima vaše kreativnosti, kao i ljubavnih veza. Ako imate decu, oni će imati velika dostignuća. U četvrtak, 7. decembra, biće kvadrat između Meseca u Vagi i Merkura u Jarcu – može doći do sukoba između vas i partnera oko svakodnevnih pitanja.

U petak, 8. decembra, možete rešiti probleme u vezi sa svojim starim domom. Verovatno je i putovanje u posetu roditeljima. U subotu i nedelju, 9-10. decembra, Merkur će ući u 7 stepeni Jarca; ovo je tačka njegove petlje, koju će proći još 16-17. decembra, a zatim 20-21. januara. Počećete da rešavate ozbiljan problem u vezi sa partnerom, možda ćete provesti dosta vremena sastavljajući neku vrstu pravnog dokumenta. Ovaj problem ćete rešiti do kraja januara 2024.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker