astro prognoze

Vikend horoskop od 17. do 19. novembra: Blizanci upoznaju NEKOG POSEBNOG, Vage, stavite sebe na prvo mesto

0

Šta nam zvezde predivđaju ovog vikenda, od 17, do 19. novembra?

Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?
Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?foto: Zolotarevs/Shutterstock

Stiže nam vikend, pretposlednji ovog novembra!

Saznajte šta horoskop za vikend od 17. do 19. novembra 2023. donosi vašem znaku Zodijaka.

 

Ovan

Pripremite se za neočekivane sastanke ovog vikenda i druženje s prijateljima. Očekuje vas dinamičan vikend, pun aktivnosti, a ideje koje vam budu padale na pamet bi mogle da se ispostave kao plodan teren za, recimo, novi poslovni projekat ili početak novog, unosnog hobija.

 

Bik

Fokus vam je ovog vikenda na druženju s porodicom ili prijateljima, ali i na ljubavnom životu. Ako imate partnera, obavezno mu posvetite vreme, a ako ste singl, nemojte odbacivati šanse za izlazak ili upoznavanje.

 

 

Blizanci

Vaš vikend će biti ispunjen zabavom i dinamičnim aktivnostima. Družite se sa svojim najmilijima i nemojte odbacivati nova iskustva koja su ispred vas. Moguće upoznavanje nove osobe koja će vas zaintrigirati.

 

Rak

Pred vama je buran vikend, pun emotivnih iskušenja. Zato izbegavajte potencijalne sukobe i pokušajte da se opustite u društvu najbližih. Omiljeni film i knjiga su savršen izbor za predstojeće dane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?
Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?foto: Zolotarevs/Shutterstock

Lav

Važno je da nađete ravnotežu između društvenog života i vremena koje posvećujete isključivo sebi. Potrudite se da ispoštujete i jedno i drugo, ali da izbalansirate tako da nijedno ne trpi. Kasnije tokom nedelje bićete zahvalni sami sebi na tome!

 

Devica

Pokušajte da dane vikenda ne potrošite na razmišljanje o obavezama koje vas čekaju sledeće nedelje. Čišćenje kuće takođe može da pričeka. Odvojte vreme za sebe i odmorni dočekajte početak nove radne nedelje.

 

Vaga

Poštujte svoje potrebe, ne samo tuđe. Ako neko bude tražio uslugu od vas po ko zna koji put, setite se da treba da radite i na sopstvenom postizanju harmonije i ne treba da vam bude glupo da odbijete. Stavite sebe na prvo mesto ovog puta.

 

Škorpija

Pravo je vreme da se uključite u one aktivnosti koje vam donose zabavu, mir i radost. Ovog vikenda otkrivate neku svoju do sada neznanu strast. To može da se odnosi i na neku osobu u okruženju, ali i na neki hobi koji do sada niste imali. Otvorite um.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?
Šta vas očekuje na astro planu ovog vikenda?foto: Zolotarevs/Shutterstock

Strelac

Budite otvoreni za slušanje tuđih iskustava i primenu saveta koje ste dobili od mudrih, vama bliskih ljudi. Vaše mišljenje jeste važno, ali nekada je bitno i čuti šta neko iskusniji ima da nam kaže.Povežite se s ljudima koji imaju slična interesovanja kao vi.

 

Jarac

Vreme je da postavite temelje za budućnost. Ne zaboravljajte na svoje ambicije i ono što vam je nekada bilo gorivo za pokretanje. Ako imate snove koje ste zapustili, pravo je vreme da se ponovo aktivirate po tom pitanju.

 

Vodolija 

Fokus je na novim idejama, kreativnosti i motivaciji. Zašto se ne biste povezali s nekom grupom istomišljenika oko neke teme ili hobija koji vas interesuje? Vreme je da se pozabavite nečim novim, što će vas ispunjavati i dati vam snagu.

 

Ribe

Nemojte se plašiti da svoje ideje delite s drugima, kao i da prihvatate tuđe sugestije i kritike. Nekada neko sa strane može objektivno dati svoj sud o nečemu što vama promiče, pa slobodno saslušajte šta neko blizak ima da vam kaže.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker