zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 19. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop od 12. do 19. novembra?
Šta vam donosi nedeljni horoskop od 12. do 19. novembra?foto: Dzhulbee/Shutterstock

Nedelja mladog Meseca u Škorpiji i početak novog ciklusa Marsa neće biti samo sudbonosni... Svi ćemo doživeti ponovno pokretanje emocija, dok će seksualna energija doći do izražaja, što će doneti nove romanse.

 

Ovan

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru finansija biće mlad Mesec u znaku Škorpije – možete uložiti u novu investiciju, ili podići hipoteku ili kredit. Događaj takođe može doneti bljesak strasti, novu vezu ili ponovno pokretanje postojećih. Možete osećati emocionalne krize, pa nije loše da započnete konsultacije sa psihologom.

 

U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi biti u vašem sektoru putovanja i učenja. Mogući saveti, sastanci... U četvrtak, 16. novembra, Mesec će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da neko može u velikoj meri da podigne vaše samopoštovanje. Ovo može biti žena ili neka vrsta edukativnog događaja.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem finansijskom sektoru. Možda ćete se osećati energično i ponovo pokrenuti, kao da imate novu energiju povezanu sa velikom zaradom i moći. Istovremeno, situacija može biti povezana i sa krizom i sa nekom dubokom strašću. Takođe, možete odlučiti da preraspodelite porodične resurse. Na primer, možda biste želeli da razgovarate o zajedničkom prihodu sa svojim partnerom. 

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa prijateljima i za lepe sastanke. Vaš partner vas može pozvati u restoran ili na neki događaj.

 

Bik

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem sektoru veza biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda ćete dobiti novog partnera ili može početi važna nova faza u vašoj postojećoj vezi.

U sredu, 15. novembra, Mesec je u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem poslovnom i finansijskom sektoru. Možete potpisati dokumente u vezi sa nekim novčanim obavezama, ili će vam biti odobreno da dobijete veliku sumu ili neku vrstu investicije.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da će postojati komunikacija sa psihologom ili nekim ko će moći da ima uticaja na vaše skrivene planove. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, donoseći moćnu energiju u vaš sektor odnosa. Možda ćete imati novog partnera, a kontakt sa njim će biti toliko intenzivan da ćete osetiti ne samo sreću, već i emocionalno ponovno pokretanje. Pored toga, vaš postojeći partner može da progura neke od njegovih ideja i vi ćete mu popustiti.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa vašim pretpostavljenima ili sa nekom značajnom ženom. Može vam pomoći da postignete neke zdravstvene, poslovne ili kućne ciljeve. Na primer, majka će vam dati kontakt sa dobrim specijalistom i rešićete neko dugotrajno pitanje.

Blizanci

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem radnom sektoru biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Možda ćete imati novog kolegu ili ćete se preseliti na novo mesto. Možda ćete dobiti i nove odgovornosti. Pored toga, mlad Mesec može doneti novi ciklus u zdravlju i novog lekara koji će promeniti vaš režim i ukupan način života.

 

U sredu, 15. novembra, Mesec će se povezati sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem sektoru sreće. Vi i vaš partner ćete se dogovoriti oko nekih zajedničkih zadataka vezanih za razvoj vaše veze. Može doći do važne diskusije o temi dece. U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da će vam partner ponuditi neke zanimljive opcije za razvoj vaše buduće veze. Pored toga, možete prisustvovati zabavi, nekom događaju na kome će biti ljudi povezani s nekom firmom u kojoj biste mogli da radite u budućnosti.

 

U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem poslu i zdravstvenom sektoru. Prvo, možete početi da preraspoređujete neke svakodnevne probleme. I drugo, imaćete snažan podsticaj da brinete o svom zdravlju.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za neko radosno putovanje, zabavu sa ženama ili za praznik. Verovatno ćete biti pozvani na događaj i osećaćete se lagano, a vaše raspoloženje će biti divno.

 

Rak

U ponedeljak i utorak, 13. i 14. novembra, u vašem ljubavnom sektoru biće mlad Mesec u znaku Škorpije. Prvo, ove nedelje možete lako da zatrudnite. Takođe je verovatno da ćete imati snažan susret ili sastanak koji će u vama probuditi snažnu strast. Pored toga, može početi novi ciklus u životu vašeg deteta. U sredu, 15. novembra, Mesec će u konjunkciji sa Merkurom u Strelcu i sekstilnom Venerom u Vagi u vašem stambenom sektoru. Možete započeti renoviranje u svom stanu ili ćete se možda baviti nekim malim rutinskim zadacima kako biste poboljšali svoj život. Pored toga, možete otići kod doktora, koji će vam reći neke dobre opcije za rešavanje vašeg problema.

 

U četvrtak, 16. novembra, Mesec u Strelcu će ući u trigon sa čvorom u Ovnu, što znači da vas očekuje ozbiljan napredak u radu. Ovog dana ćete komunicirati ili sa menadžmentom ili rešavati probleme. U petak i subotu, 17. i 18. novembra, Sunce se povezuje sa Marsom, stvarajući moćnu energiju u vašem sektoru ljubavi i sreće. Takođe na ovaj dan možete odlučiti da otvorite sopstveni biznis.

 

U nedelju, 19. novembra, sekstil između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi biće pozitivan za komunikaciju sa ženama, posebno ako imaju veze sa psihologijom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker