zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 30. oktobra do 5. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta čeka vaš horoskopski znak ove nedelje?
šta čeka vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Max4e Photo/Shutterstock

LAV

 

Dolazi vreme kada bi trebalo da budete svesniji o novcu i svim resursima koje imate. Naučite da iskreno cenite ono što sada imate, ne gledajući druge. Možda vam se čini da je na drugom mestu bolje, ali "trava nije uvek zelenija na drugom mestu".

 

DEVICA

 

Obratite posebnu pažnju na svoje telo i zdravlje. Ne postavljajte prevelike ciljeve za blisku budućnost, bavite se aktuelnim poslovima, što je moguće odmerenije, bez preskakanja sa jedne stvari na drugu. Ovo je dobar trenutak da vodite računa o svojoj ishrani, pregledate svoju ishranu i, na primer, smanjite unos šećera ili kafe.

 

VAGA

 

Vaša snaga je bila testirana na mnogo načina u prethodnom dužem periodu. Sada će život postepeno dobijati malo ružičastiju boju, i moći ćete konačno videti da postoji svet koji uopšte nije loš – baš kao i mesto koje je u njemu pripremljeno za vas.

 

ŠKORPIJA

 

Donirajte barem mali iznos u dobrotvorne svrhe, na bilo koji način za koji ste uvereni da će stići u prave ruke. Budite oprezni kako biste izbegli poteškoće na poslu i smanjite rizik od ozbiljnih grešaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker