zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 4. do 11. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

šta vašem znaku donosi nedeljni horoskop od 4. do 11. septembra?
šta vašem znaku donosi nedeljni horoskop od 4. do 11. septembra?foto: Shutterstock/Svitlana Sokolova

Mesec septembar je vreme kada će neki znakovi Zodijaka imati više sreće od drugih, pa proverite kakva je astro prognoza u prvoj sedmici devetog meseca...

 

OVAN

 

Ova nedelja je vreme za vaše pobede. Nećete imati problema na poslu, rado radite i odgovarate na izazove, a početak nedelje vam donosi pozitivne vesti na planu karijere. Odmarajte u uživajte u plodovima svog rada.

 

BIK

 

Kosmička energija je centrirana na vas tako da vam donese samo pozitivne stvari. Od maja je Jupiter u vašem znaku i donosi vam nagrade, rast i dobre stvari. Pošto je u toku retrogradni Merkur, probajte da zastanete, budete malo kreativniji i emocije usmerite ka nečemu što volite. Zaljubićete se, bilo u nekog novog partnera, bilo u poslovni projekat.

 

 

BLIZANCI

 

Vaš vladar Merkur utiče na vaše porodično polje, pa neće biti svađe i briga kod kuće. Osećate se zaštićeno i udobno, a ovo je nedelja kada možete da odahnete i usmerite se na sebe, svoj unutrašnji život i osećanja.

 

RAK

 

Ne možete biti sami na svetu, svakome je s vremena na vreme potrebna pomoć. Dajete sebe drugima, brigu i savete, ali vreme je da to sad date sami sebi. Vreme je za promene. Od ponedeljka je moguće ostvarenje davno zacrtanog cilja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker