zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 10. juna: Škorpije će uploviti u novu romansu, Ovnovi krupnim koracima idu KA USPEHU

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Nedeljni horoskop za sve znake Zodijaka
Nedeljni horoskop za sve znake Zodijaka foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Pred nama je nova radna nedelja, koja donosi izazove i probleme koje ćete morati da rešite. Ipak, nije sve tako crno. 

 

Pojedini znakovi Zodijaka dobiće priliku da se oprobaju u novim stvarima, dokažu da vrede, ispune svoje snove ili upoznaju osobu koja će ih učiniti srećnima.

 

Pogledajte šta kaže vaša nedeljna astroprognoza za period od 4. do 10. juna.

 

 

Ovan

 

Ove nedelje biste mogli imati sjajne ideje.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spoji sa Uranom u Biku i vašom kućom novca. Bićete uzbuženi zbog poslovne ideje koja će konačno vaše kvalitete staviti u prvi plan. Ovo može biti informacija koju ste pokupili na video snimku ili od prijatelja koji vam je došao sa poslovnim konceptom, a sada ste i vi krenuli u trku ka usehu.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća kreativnog izražavanja suprotstavlja se Plutonu u Vodoliji. Možda ste se juče zaljubili u neku ideju, ali sada biste se mogli zaljubiti u osobu. Neko je zarobio vaše srce i navukao van osmeh na lice. Moguće je da je ovo neko koga ste tek počeli da viđate. Vaš um bi mogao biti ispunjen divnim fantazijama.

 

Ovnovi bi mogli da uživaju u ljubavi
Ovnovi bi mogli da uživaju u ljubavifoto: Shutterstock / Marjan Apostolovic

Bik

 

Ova nedelja donosi nešto što vas inspiriše.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur u Biku spaja sa Uranom u vašoj kući fizičkog izgleda. Danas možete isprobati nešto novo što izgleda zaista dobro. To može biti drugačija boja kose ili nakit, vreme je da izađete u grad i izgledate najbolje što možete. Privući ćete vrlo pozitivnu pažnju.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća stanovanja suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Bikovi će biti zaokupljeni sređivanjem doma i stvaranjem ugođaja koji će potpuno promeniti život i percepciju uživanja. 

 

 

Blizanci 

 

Ove nedelje dobijate važne poruke.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, spajanjem Merkura sa Uranom u Biku i vašom kućom snova i inspiracije. Blizanci, vizija bi vam mogla doći naizgled niotkuda. Ovo može biti praćeno pozitivnim znacima i simbolima. Imate poruku od Univerzuma. 

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća komunikacije suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Možda ćete imati posla sa nekim iz inostranstva. To može biti prijatelj ili stranac od pomoći koji je spreman da sasluša, pa čak i da vas vodi kroz neke izazove sa kojima se nosite. Na kraju, problem bi mogao biti rešen veoma uspešno.

 

Blizanci će uspeti da reše probleme na poslu
Blizanci će uspeti da reše probleme na poslufoto: Shutterstock / Ground Picture

 

Rak 

 

Ove nedelje ostvarujete važne veze.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spaja sa Uranom u Biku i vašom kućom umrežavanja i zajednice. Danas biste mogli da imate priliku da budete u blizini izuzetne grupe ljudi koji imaju slična interesovanja. Ovo je dobro vreme da se družite i steknete nove prijatelje.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu i vaša kuća novca suprotstavljaju se Plutonu u Vodoliji. Finansijska prilika je tu, ali biće potrebno malo truda da se osigura da profit stigne u vašu kasu. Ipak, obratite pažnju, mogu postojati neki skriveni troškovi, pa bi bilo dobro da pročitate sitna slova. Možda ćete želeti da proverite i sa prijateljem koji ima znanje iz oblasti prava da biste bili sigurni da je sve u skladu sa ugovorom. Kada to učinite, mogli biste biti na brzom putu ka uspehu.

 

 

Lav

 

Ove nedelje, male promene vam mnogo pomažu.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, kada se Merkur spoji sa Uranom u Biku i vašom kućom karijere. Lav, možda razmišlja o svojoj karijeri i vrlo je jasno da želi da napravi promenu. Danas je dobar dan za razmišljanje kako da se to i dogodilo. Prenesite ovaj problem Univerzumu i rešenje bi moglo doći ove nedelje.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u vašem znaku suprotstavlja se Plutonu u Vodoliji i vašoj kući veza. Lav bi mogao naići na veoma harizmatičnu osobu, koja bi privukla njegovu pražnju. To može biti neko koa već poznajete ili neka uticajna osoba ili poznata ličnost.

 

Ko će ove nedelje rešiti poslovne probleme?
Ko će ove nedelje rešiti poslovne probleme?foto: Shutterstock / Thomas Andreas

 

Devica

 

Ove nedelje možete pronaći podršku.

 

Nedelja počinje u nedelju, 4. juna, spajanjem Merkura sa Uranom u Biku i vašom kućom znanja i informacija. Danas ste informativni sunđer. Mogli biste da se uhvatite za zanimljivu temu i zaronite u članke, video zapise i postove na mreži, upijajući činjenice i brojke. Ovo može biti divan dan kada počnete da se bavite temom koja vam je fascinantna.

 

U ponedeljak, 5. juna, Venera u Lavu se suprotstavlja Plutonu u Vodoliji i vašem domu rada i službe.  Mogli biste da dobijete ponudu za posao koji treba da prihvatite. Osoba koja je tu da vam pomogne možda neće razumeti šta tražite, ali će ipak sve da se reši u vašu korist.  

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker