šta kažu zvezde

NEDELJNI HOROSKOP za prvu sedmicu FEBRUARA: Neko ne sme da se zaljubi na prvi pogled, a Ribama će sve ići dobro ako...

0

Jedni bi baš trebalo da se zaljube, drugi baš ne, a neke čeka i uspeh na poslu... 

Neko će se zaljubiti
Neko će se zaljubitifoto: Roman Samborskyi Shutterstock

Mnogim znakovima predstoji veoma burna sedmica, a uz Sensin horoskop saznajte šta sve čeka vaš znak u narednih sedam dana.

 

Ovan

 

Ovnovi moraju da počnu da kontrolišu svoju sudbinu, ne dozvoljavajući nikome da to uradi umesto njih. U tome će vam pomoći snaga uma i podsvesti. Samopouzdanje igra veoma važnu ulogu u ovom periodu, baš kao i optimizam. Ovnovi će imati sjajan period da poboljšaju svoje živote, ostvare snove i sprovedu svoje planove. Energija će biti u punom jeku, ali najviše od svega ove dame će biti inspirisane novim prilikama koje će se pojaviti bukvalno niotkuda.

 

Bik

 

Bikovi treba da analiziraju svoj život. Razmislite šta treba da promenite kako bi se izazovi smanjili. Bikovi treba da se oslone na razum, ali i da slušaju svoju intuiciju. Ne treba slediti vođstvo ljudi koji pokušavaju da manipulišu, izazivaju krivicu i misle samo na sebe. Razmislite svojom glavom i postaćete srećniji i da nikoga ne osuđujete.

 

 

Blizanci

 

Blizanci bi ovu nedelju trebalo da posvete ljubavi. U principu, odlično je za jačanje postojećih veza, upoznavanje rodbine i ćaskanje sa prijateljima, ali ako Blizanci nemaju srodnu dušu, mogu da idu na sastanke, flertuju i upoznaju se. Glavna stvar je da ne donosite ishitrene zaključke i da se ne zaljubite u prvu osobu  koju sretnete.

 

Rak

 

Rakovi treba da započnu nedelju rešavanjem odgovornih zadataka. Astrolozi takođe primećuju važnost poštovanja. Verovatno će ove nedelje Rakovi moći da se iskupe za svoje greške iz prošlosti. Ako činite dobra dela i spremni ste da tražite oproštaj, sve može doći na svoje. Kreativna energija planeta biće najpogodnija za rešavanje životnih problema, traženje novih hobija, probijanje i temeljno restrukturiranje vašeg života u celini.

 

 

Lav

 

Vreme je da se oslobodite toksičnih veza. To znači da vam je potpuna sloboda, smirenost, optimizam i uspeh. Zbog nedostatka retrogradnih planeta ove nedelje, Lavovi će moći da dožive još veći porast snage, motivacije i samopouzdanja. Došlo je vreme da se deluje brzo i efikasno.

 

Devica

 

Device ako se potrude, mogu dobiti ono što žele. Jedina stvar koju treba zapamtiti je oprez kada imate posla sa strancima. Ne morate nikome da pričate o svojim planovima za budućnost i o svojim trenutnim dostignućima. Preporučljivo je da se oslonite samo na svoje snage. Takođe, možete slušati svoju intuiciju, koja će vam biti od koristi u veoma teškim i nepredvidivim situacijama.

 

 

Nastavak na sledećoj stranici...

 

makonda-tracker