šta kažu zvezdice?

NEDELJNI HOROSKOP od 9. do 15. januara 2023: Bikove očekuje ljubav, Rakovi ne treba da pozajmljuju novac

0

Pred nama je nova radna nedelja, a evo šta su zvezde spremile za vaš horoskopski znak

Ljubav
Ljubavfoto: Phoenixns/Shutterstock

Lav

 

Lavovi će morati da se napune novom energijom, koja se može usmeriti na sprovođenje planova. Takođe, astrolozi preporučuju da budete pažljiviji sa flertovanjem na radnom mestu: još ne bi trebalo da kombinujete uspeh u karijeri sa romantičnim avanturama. Nedelja je dobra za promenu pejzaža, kretanje, pokušaj pomirenja sa bivšim partnerom, kao i za uspostavljanje komunikacije sa prijateljima i rođacima.

 

Devica

 

Devicama u velikoj meri pomaže empatija. Imate dobar osećaj za druge, što bi trebalo da koriste u pokušajima da analiziraju tuđi karakter i predvide ponašanje drugih ljudi. Dobar je period da se posvetite poslu i potražite profitabilan hobi, novi izvor prihoda i inspiracija. Device će imati veoma dobre šanse da povećaju porodičnog budžeta.

 

 

Vaga

 

Krajem nedelje, Mars, koji se u četvrtak oslobodio retrogradnosti, neće imati šta da ometa. Ovo ukazuje da mogu početi važne promene u oblasti finansija i karijere: dužnosti se mogu promeniti, plata može porasti. Mnoge žene Vaga će moći da postanu samopouzdanije i otkriju svoje talente. Astrolozi izveštavaju da je trenutno najpobednija strategija delovati na osnovu predosećaja.

 

Škorpija

 

Druga polovina nedelje je najbolje vreme za pregovore sa srodnom dušom. Ova nedelja je prilika da uspostavite korisne veze ili, ako su lepe Škorpije slobodne, upoznate muškarca svojih snova. Škorpije će možda morati da se bore sa toksičnimljudima. Povoljna poslovna prognoza za ovu nedelju neće zaseniti ni retrogradni Merkur.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker