šta kažu zvezdice?

NEDELJNI HOROSKOP od 9. do 15. januara 2023: Bikove očekuje ljubav, Rakovi ne treba da pozajmljuju novac

0

Pred nama je nova radna nedelja, a evo šta su zvezde spremile za vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock / Alena Ozerova
foto: Shutterstock / Alena Ozerova

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika dolaze nove avanture i izazovi, a evo šta svaki od dvanaest znakova Zodijaka čeka u nedelji pred nama.

 

Neki će imati uspeha u ljubavi, drugi će uživati u poslovnim uspesima, a neki će morati da se izbore i sa poteškoćama. Šta kažu zvezde otkriva vam Sensa.

 

Ovan

 

Male radosti, korisne akvizicije, neobična poznanstva, uspesi u ljubavi i oštri obrti sudbine - sve se to može očekivati nakon oslobađanja Marsa od retrogradnosti 12. januara. Početkom nedelje, zbog uticaja planete, može biti veoma teško fokusirati se na posao. Astrolozi savetuju da sebi date vremena da smirite živce i postignete harmoniju.

 

Bik

 

Još je prerano za velike pomake u karijeri i poslu: ovaj period je pogodniji za ljubavne i romantične veze, komunikaciju sa porodicom, decom. Predstavnicima ovog znaka sredinom januara svakako će biti potrebna sposobnost da zadrže optimizam i pribranost. Iako se pojave problemi, verovatno ćete pronaći rešenje.

 

 

Blizanci

 

Crvena planeta donosi Blizancima veoma povoljan kraj nedelje. Ne treba rizikovati i podleći emocionalnimimpulsima, ali izlazak na sastanke i upoznavanje partnera je vrlo moguće. Zvezde ove nedelje savetuju Blizancima da budu izuzetno oprezne pri susretu sa neprijateljskim ljudima. Uticaj Urana u sredu, četvrtak i petak može se manifestovati u vidu aktivacije.

 

Rak

 

Rakovi treba da slušaju sebe. Najverovatnije će moći da pronađu skrivene znakove koji ukazuju na emocionalne i fizičke probleme. Možda nećete biti u najpovoljnijoj poziciji, pa je bolje da ne odlažete zadatke tokom odmora, kašnjenja, prekršena obećanja. Takođe, astrolozi ne preporučuju pozajmljivanje novca. Planete zovu da malo usporimo, sredimo nagomilane slučajeve, oslobodimo se umora.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker