astro

Horoskop za vikend od 6. do 9. januara: Subota će biti NAJBOLJI dan, dok će neko imati šansu za OSTVARENJE SNOVA

0

Saznajte koliko su vam zvezde naklonjene tokom prazničnog vikenda koji je pred nama.

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Serhii Yevdokymov/Shutterstock

Kako Sensa piše, ovaj period će biti sjajan da se oslobodite nekih loših navika koje su vas pritiskale.

 

UOPŠTENO - Subota je najbolji dan ovog vikenda, u nedelju su energije neutralne ili pomešane. Ne postoji prava kočnica za želju, pa ćete se ovog vikenda posebno posvetiti ostvarenju snova. Ukoliko imate neke loše navike, ovaj period je sjajan i da se njih oslobodite i počnite zdravije i pozitivnije da vodite život.

 

LJUBAV - Kombinacija ukupnog najboljeg dana sa zvezdama ljubavi, čini subotu lepim danom za veze sve dok su vaši i njihovi lični ciklusi vezani za ljubav. Neko može osetiti stvarnu hitnost da izrazi reči ljubavi bez obzira da li je mudro to učiniti ili ne. Važno je da napravite prvi korak, da otvorite svoje srce i pokažete da ste zaista spremni da se posvetite nekom odnosu.

 

SEKS - Svačija igra zavođenja mogla bi da bude uspešna, a partneri su posebno skloni jačanju bliskosti. Ali, važno je da se oslobodimo nerealnih očekivanja. Ljubav je neophodna kako bi se u nečijem srcu razbuktale varnice.

 

NOVAC - Ako su vaše lične zvezde novca dovoljno dobre, subota je dobar dan za veliku kupovinu ili planiranje finansijskih transakcija. Svaki put kada kupite nešto novo ili otvorite novi nalog, možete napraviti detaljan plan za raspolaganje sredstvima iz vlastitog budžeta. Profitabilnost, izdržljivost, pouzdanost, sigurnost, zadovoljstvo – između svega ovoga morate uspostaviti harmoniju tokom vikenda.

 

ZABAVA, PRIJATELjSTVO I KOMUNIKACIJA - Uprkos dobrim zvezdama, prijateljstvo ovog vikenda stagnira. Uživaćete da vreme provodite kod kuće sa članovima porodice, manje ćete izlaziti, više ćete se povezivati u toplini doma. Takođe, važno je tokom vikenda izbeći bilo kakve svađe i upasti u zamke konflikta. Pokušajte da se ne upletete u tuđa posla i budite fokusirani na svoj razvoj.

 

ZDRAVLjE/SPORT - Nemojte raditi stvari koje se tiču sporta i zdravlja da bi se nekome drugom dokazali, već isključivo radi sebe i ličnog blagostanja. Imaćete želju da se takmičite i da pobeđujete, ali birajte sredstva. Jedina osoba sa kojom treba da se poredite ste vi sami, u odnosu na to ko ste i kakvi ste bili juče.

 

 

makonda-tracker