obratite pažnju

Nedeljni horoskop od 12. do 19. decembra 2022: Vodolije ne ulazite u raspravu sa rođacima, Bikovi pazite se u sredu

0

Pred nama je nova radna nedelja, a zvezde su bile vrlo maštovite kada je kraj decembra u pitanju zato proverite šta je to što su za vas spremile

foto: Shutterstock / Alliance Images
foto: Shutterstock / Alliance Images

Kada se zvezde urote nema tog plana koji se ne može ostavriti.

 

Proverite kako su vaše raspoložene i da li je sada pravo vreme da krenete u akciju ili je bolje sačekati neko bolje vreme.

 

 

OVAN

 

Neophodno je pokazati razboritost rečima i delima. Nemojte žuriti iz jedne krajnosti u drugu. Vaše odlučne akcije će sigurno biti krunisane uspehom. Promocija ne dolazi u obzir. Sastanak sa prijateljima tokom vikenda obećava najpovoljnije utiske. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan dan je sreda, piše Sensa.

 

BIK

 

Uspećete brzo da se nosite sa teškim situacijama koje se pojavljuju. Pokušajte da glatko uđete u radni ritam: ne zgrabite sve odjednom. Za postizanje bilo kog cilja praktično neće biti prepreka. Vikendom se preporučuje da svoje uspehe proslavite sa prijateljima.

 

 

BLIZANCI

 

Imate šansu da stvorite čvrst temelj za dalja dostignuća u radu i stvaralaštvu. Uspeh će biti zasnovan na vašoj tačnosti i integritetu. Ne dozvolite ljudima oko vas da manipulišu vama, ne pravite beskrajne kompromise. Posvetite vikende aktivnom odmoru, ne sedite kod kuće.

 

RAK

 

Važno je ne kasniti, doći na posao na vreme. Međutim, ne pokušavajte da steknete reputaciju radoholičara, vaši napori neće biti cenjeni. Odvojite vreme da se opustite i zabavite. Za vikend vodite računa o planovima voljenih. Možda vas negde pozovu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker