zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 21. do 28. novembra: Lav traga za ravnotežom, a Škorpije kod kuće čekaju problemi (ZA SVAKI ZNAK)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Zima, Ljubav, Žena, Srećna žena
foto: Jacob Lund/Shutterstock

LAV

 

Došlo je vreme za dugoročno planiranje i postepeno sprovođenje projekata. Možete proći bez promene nekih planova, lako ćete se prilagoditi promenama. Period emocionalne nestabilnosti, ali ćete u svakoj situaciji pronađi razlog za smeh. Pokušajte da pronađete ravnotežu i budite saosećajni.

 

DEVICA

 

Vredi slušati svoj unutrašnji glas, pod njegovim vođstvom ćete moći da delujete mnogo fleksibilnije i efikasnije. Ne treba sami da rešavate sve probleme, jer su okolo pravi prijatelji koji su spremni da vam pomognu savetom i postupkom. Pokušajte da ne varate sebe, budite iskreni sa svojim postupcima.

VAGA

 

Problemi koji su se pojavili biće bezbedno rešeni, ne bi trebalo da se uznemiravate unapred. Neka rasejanost može dovesti do zaborava i kašnjenja. Imate šansu da napredujete na lestvici karijere. Tokom vikedna su moguće zabave, žurke i koncerti.

 

ŠKORPIJA

 

Ne morate žuriti sa inovacijama: one su, naravno, korisne, ali još uvek nije pravo vreme za neke nagle promene. Moraćete da se borite protiv apatije i lenjosti, pokušajte da se aktivirate. Moguće je da će sada posebno obratiti pažnju na vaš rad. Tokom vikenda vredi rešiti nagomilane probleme kod kuće.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker