zvezde donose ispunjenje želja

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra: Rakovi će napredovati na poslu, Škorpije očekuju velike promene

0

Nekima se spremaju sjajna iznenađenja, a drugi će muku mučiti s ljubavnim problemima. Proverite šta su zvezde spremile vašem horoskopskom znaku u nedelji koja je pred nama .

 

Ljubav, Par
foto: pink panda/Shutterstock

LAV

 

Trenutno niste raspoloženi za komunikaciju, ali ne ulazite u raspravu sa drugima. U ličnim i poslovnim odnosima do nesporazuma i sukoba može doći zbog žurbe. Odnosite se prema drugima s poštovanjem, a u slučaju sporova ne zaboravite na smisao za humor. Pokažite nežnost i toleranciju prema voljenoj osobi. Vikendom pokušajte da se odmorite od gužve. Provodite vreme sa pozitivnim i dobrim ljudima.

 

DEVICA

 

Verovatno značajna promena u vašem društvenom krugu. Sa bivšim prijateljima biće malo zajedničkog, ali će se pojaviti nova poznanstva. Radićete posebno produktivno, a kasnije ćete moći slobodnije da dišete, napravite pauzu. Mogu se pojaviti poteškoće iz kojih možete pronaći izlaz uz pomoć starih prijatelja.

 

 

VAGA

 

Možete učiniti skoro nemoguće, ali vredi razmisliti da li je to potrebno... Međutim, rezultat vašeg razmišljanja je unapred poznat - ne morate biti tvrdoglavi, a vi ćete preuzeti ovaj teret, makar samo iz sportskog interesa. Preporučuje se da vikend provedete aktivno, posebno van grada sa prijateljima.

 

ŠKORPIJA

 

Na pragu ste velikih promena. Možda ćete odlučiti da preuzmete novi posao. Bolje je preuzeti inicijativu u svoje ruke, brzo donositi odluke i završiti ono što ste započeli. Vikendom ne treba insistirati na tome da ste u pravu, jer tako možete produbiti svađu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker