zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra: Rak da se dobro spremi za petak, dok će Vage rešiti bolne probleme

0

Ko je previše samokritičan, a ko će imati nedelju iz snova?

STRELAC

 

Neophodno je podesiti se na radno raspoloženje i truditi se da postignete ono što je važno u sferi posla. Krajem nedelje očekuju se prijatna iznenađenja, negovane želje će početi da se ostvaruju. Ne zaboravite da obratite pažnju na voljene osobe i, ako je moguće, pomognete u realizaciji njihovih ideja.

 

JARAC

 

Izbegavajte nepromišljene postupke i rizike: oni nisu vredni vaših mentalnih, materijalnih troškova. U svom ličnom životu sve odluke donosite sami. U petak stiže isplativa poslovna ponuda – ne propustite veliku šansu. Za vikend organizujte mali odmor i opustite se kako treba.

VODOLIJA

 

Preporučljivo je ne prenaprezati se, već dozvoliti događajima da idu svojim tokom. Poslovna putovanja biće uspešna u prvoj polovini nedelje. Sada je zaista moguće ostvariti dalekosežne planove. Druga polovina perioda neće biti ništa manje produktivna.

 

RIBE

 

Nedelja će doneti poznanstva sa zanimljivim ljudima. Nagomilalo se mnogo posla, pa će ostatak morati da sačeka. Porodične stvari shvatite ozbiljnije. Držite sve pod kontrolom, onda će se situacija rešiti u vašu korist.

 

 

makonda-tracker