zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka od 15. do 21. avgusta 2022. godine

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

LAV

 

Predstavnici ovog znaka, zbog teške energije retrogradnog Jupitera, koji počinje da dobija na snazi, moraće da se susreću sa neprijatnim ljudima cele nedelje. Ova nedelja može biti veoma produktivna i uspešna ako Lavovi budu sami fokusirani na posao. Na poslu i u ljubavi sve će se ispostaviti u njihovu korist, ali za to morate razmišljati svojom glavom i slušati svoju intuiciju. Zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura, biće moguće nositi se sa bilo kojim zadacima.

 

DEVICA

 

Nesigurni ste, iako ste sve uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. Zauzmite stav i bez prevelike nedoumice razrešite neke poslovne odnose. Previše očekujete od sebe, ne zavisi sve od vas, neki problemi će se rešiti postupcima drugih ljudi, a sve će se desiti kada to najmanje budete očekivali. Idealan je trenutak da odvojite nekoliko dana i vreme provedete s voljenom osobom. Otvara se mogućnost lepog putovanja, ali sreću može kvariti prisustvo ljudi koji vam nisu po volji.

VAGA

 

Dramatične promene i inovacije mogu se završiti neuspehom za Vagu. Svaki pokušaj da se isproba nešto novo može biti stresan. Ako ne možete da izbegnete ovo neprijatno stanje, već primljeni stres možete prevazići jednostavnim odmorom. Jaka intuicija će pomoći Vagi da razume sopstvena osećanja. Ako slušate svoje srce, iskušenja se mogu zaobići.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije će moći da postignu uspeh, i to brzo i efikasno. Niko i ništa im neće smetati. Imaju priliku da deluju samostalno i biraju svoj put. Ovima se pruža odlična prilika da steknu dobru reputaciju i povećaju svoje prihode. Nedelja obećava briljantne finansijske i ljubavne rezultate. Nema loših vesti: Mars bi mogao da stavi Škorpije na test u subotu. Mogući su poremećaji i loše raspoloženje.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker