planete vam kažu

Nedeljni horoskop od 4. do 11. jula: Vage čekaju velika iznenađenja, a Strelčevi treba da budu umereni u svemu

0

Saznajte šta vaš čeka u narednoj energiji i svaki znak kraj puta pametno iskoristite!

foto: Juta/Shutterstock
foto: Juta/Shutterstock

Ovan

Aktivni Mars je napustio vaš znak. Sjajno je ako ste uspeli da se opustite u junu, ali sada dolazi vreme da se bacite na posao. Važno je da odluke donosite hladne glavei da ne podlegnete uzbuđenju. Neka stvari idu svojim tokom, bez žurbe i pritiska. Odvojte viđe vremena za svoje voljene- potrebna im je vaša pažnja i briga.

 

Bik

Tokom ove nedelje smenjivaće se različite emocije- nežnost i bes, briga i strast. Biće svega, pa i oštrih zaokreta, ali možete da se nosite sa svim što se bude dogodilo. Mars će vas podržati, daće vam energiju da ostvarite svoje planove. Ako ste dugo planirali da počnete da se bavite nekom fizičkomo aktivnošću, sada je vreme da počnete- karate ili boks će odgovarati vašem temperamentu.

 

 

Blizanci

Ove nedelje najviše razmišljate o promenama! Prestavnici znaka koji nisu srećni u ljubavi, koji priželjkuju osobu koja će im biti podrška treba da znaju da je sada pravo vreme za raskid sa svim starim, što nas ograničava i sputava. Slobodno presecite lance i budite aktivni u traženju nekoga ko će vas usrećiti. Romantična Venera prati vaš znak i donosi vam sreću u ljubavi.

 

Rak

Budite odlučniji u porodičnim stvarima, jasno stavite do znanja šta vam smeta, a šta biste voleli da je drugačije. Kažite „ne“ bez griže saveti, a u tome će vam pomoći aktivan i neustrašiv Mars. Iskoristite njegovu moć, sledeći put će biti u vašem znaku tek za dve godine. Ne odlažite planove za sutra. Sudbina je za vas pripremila neočekivane stvari!

 

Nastavite na sledećoj strani...

makonda-tracker