zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 6. do 12. juna)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Novac, Finansije, finansijski horoskop, Novčani horoskop
foto: Roman Samborskyi//Shutterstock

 

Lav

Planete, a posebno retro-Saturn, mogu naterati Lava na nepromišljene akcije. Ako je moguće, najbolje je da se pozabavite dugovima i zadacima koje je odavno potrebno završiti. Lavovi će morati više da rade, ali prihodi mogu ostati isti. Odgovoran pristup u monetarnoj sferi dovešće do ozbiljnih promena, ali do sada su svi ovi procesi u povoju. Da biste povećali šanse za uspeh, bolje je težiti sticanju novog iskustva ili znanja. To će uroditi plodom u budućnosti, i to vrlo brzo.

 

Devica

Device će više puta imati sreće na poslu, u poslu, prilikom kupovine i finansijskih transakcija. Takođe, planete će pomoći Devicama da otkriju svoje skrivene mogućnosti. Ljudi ovog znaka će imati sve šanse da uspeju, uprkos činjenici da će entuzijazam malo pasti. Događaji ovih sedam dana ne doprinose postizanju glavnih poslovnih ciljeva, pa vam astrolozi savetuju da se jednostavno fokusirate na postizanje običnih ciljeva. Odlučnost i naporan rad su glavni recept za uspeh koji će vam pomoći da privučete novac i postanete uspešniji u očima kolega, partnera, nadređenih, ali što je najvažnije, u sopstvenim.

 

 

Vaga

Vaga što ređe na poslu i u poslu treba da komunicira sa konfliktnim i grubim znacima zodijaka. Planete, a posebno Merkur, predstavljaće nove mogućnosti koje će se realizovati u budućnosti. Glavni pomoćnik Vage biće šesto čulo. Od 6. do 12. juna važno je verovati unutrašnjem glasu i obratiti pažnju na bilo kakve sitnice, znakove sudbine. Možda će ove nedelje Vaga moći značajno da poveća priliv sredstava.

 

Škorpija

Ovo je savršeno vreme da pokušate da se rešite navika koje vode do finansijskih gubitaka. Vreme je da promenite način razmišljanja i način života koji vas je sve vreme sputavao od finansijskog prosperiteta. Ovo može izazvati pojavu niza sreće, početak brzog povećanja prihoda. Merkur i Venera su na našoj strani, a Škorpiji je potrebna moć ovih planeta. Energetska podrška je sada u svom najboljem izdanju, pa čak i ako Škorpije sumnjaju u sebe, ni u kom slučaju ne treba odustati od opuštanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker