zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 30. maja do 6. juna)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Novac
foto: Shutterstock / Dean Drobot

 

Strelac

 

Strelčevi, kao prirodno rođeni lideri u horoskopskom znaku, ove nedelje će morati da se spuste malo sa neba na zemlju. Treba da dozvolite sebi da se opustite i budete obični ljudi. Ako ne možete da izbegnete dužnosti vođe. Bolje je da se oslobodite loših navika i da budete izuzetno ljubazni sa svojim podređenima. Veliki prihodi i finansijski uspeh očekuju one Strelce koji će biti što aktivniji. Takođe, astrolozi savetuju da budete pažljivi na detalje: plaćanje kupovine, donošenje odluka.

 

Jarac

 

Jarčevi će početkom nedelje imati dosta sreće, kao i većina drugih horoskopskih znakova. Do kraja nedelje će i oni biti prekriveni problemima zbog približavanja retrogradnog Saturna. Ovaj pristup će spasiti Jarčeve od grešaka i finansijskih gubitaka. Što se tiče zarade, za sada vredi nastaviti da radimo u istom ritmu i ne gubimo tlo pod nogama. Promene u karijeri, poslovna putovanja ili sastanci su prilično verovatni.

 

 

Vodolija

 

Stručnjaci savetuju Vodolijama da ove nedelje ne budu negativni, da ne troše previše novca i da jednostavno nepažljivo troše finansije. Što pre predstavnici ovog znaka počnu da kontrolišu prihode i rashode, to bolje: preporučljivo je da to počnete od prvog dana u nedelji. Uz naporan rad, bonusi, moguća su povećanja plata. Glavna stvar je ne čekati dok sama voda ne poteče ispod kamena koji leži: uspeh će doći u ruke onih koji hrabro idu ka njemu.

 

Ribe

 

Ribe se često nazivaju jednim od najlukavijih znakova zodijaka. Ove nedelje je bolje ne koristiti lukavstvo i nikoga ne obmanjivati zarad profita. U suprotnom, Ribe će se vrlo brzo suočiti sa neminovnom novčanom kaznom. Ove nedelje mogu da promene finansijsku situaciju ako počnu da menjaju sebe. Vreme je da počnete da radite na sebi, kao i da nađete snagu u sebi da verujete u sebe. Ovo će pomoći Ribama da pronađu svoju svrhu. Možete bezbedno trošiti novac na obuke ili kurseve, promene imidža. Uopšteno govoreći, bolje je fokusirati se na obećavajuće investicije.

 

 

 

 

makonda-tracker