zvezde kažu

Nedeljni NOVČANI horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 23. maja)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Novac, Finansije, finansijski horoskop, Novčani horoskop
foto: Roman Samborskyi//Shutterstock

Lav

 

Sada pažnju Lavova može zaokupiti ne samo rad i dela, već i ljubav. Da bi u finansijskom sektoru sve bilo dobro, sve treba da se prilagodi u drugim pravcima. Međutim, kada se bavite romantičnim poslovima i tražite inspiraciju, ne treba zaboraviti na svakodnevnije stvari. Lavovima je važno da se bave svojim direktnim obavezama i da ne zaborave da sa kupovinom sada moraju da budu pažljiviji u komunikaciji sa drugima.

 

Devica

 

Device mogu izgubiti želju za radom. Da se ​​to ne bi dogodilo, potrebno je održati motivaciju na visokom nivou. Da biste to uradili, možete koristiti afirmacije. Device će dobiti neočekivane vesti iz oblasti finansija i karijere, ali će biti prijatne ili alarmantne – vreme će pokazati. Jedno je sigurno: vreme je da uzmete sudbinu u svoje ruke i napravite korake ka životu o kojem su Device oduvek sanjale. Donošenje odluka može biti vođeno intuicijom.

 

 

Vaga

 

U narednih sedam dana Vagu očekuju dobre vesti iz oblasti finansija, ali će planete od Vaga uzeti deo energije i snage. Biće ih moguće vratiti uz pomoć interakcije sa izvorima energije i pozitivnih emocija. Mnogi događaji ove nedelje mogu da se završe neočekivanim rezultatima: na primer, veliki problemi prerastu u uspeh, stari dužnici iznenada vraćaju dugove ili će projekat koji je u početku izgledao kao neuspeh dovesti do unapređenja ili napredovanja u karijeri. Vreme je da ojačate svoju poziciju i pokažete karakter.

 

Škorpija

 

U periodu od 16. do 22. godine za Škorpije je važno da pređu sa planiranja na akciju. Rast prihoda je moguć: samo treba da se prilagodite poslu. Takođe će biti važno preispitati troškove i napustiti nepotrebnu potrošnju u korist neophodnih i najvažnijih. 16. maja postoji veliki rizik od negativnih promena zbog potpunog pomračenja Meseca. S druge strane, Mesec će ove nedelje pomoći Škorpijama da se otarase navika koje ih sprečavaju da zarađuju i postignu uspeh. Astrolozi savetuju da ne sarađujete sa neproverenim ljudima. Ovo može biti opasno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker