zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 4. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

LAV

 

Posao:
Nalazite se u veoma povoljnom periodu kada možete da očekujete unapređenje ili proširenje kruga dužnosti, što će imati za posledicu povišicu i poboljšanje finansijske situacije u dužem vremenskom periodu. Poseban uspeh očekuje one Lavove koji se bave kreativnim zanimanjem, umetnošću ili prosvetom.

Ljubav:
Harmonizacija odnosa sa partnerom turbulentnog perioda i krize poverenja. Ovaj period donosi Vam poboljšanje kvaliteta veze i realizaciju ranijeg plana, koji ste imali sa partnerom ili u okviru Vaše porodice.

Zdravlje:
Više se odmarajte.

 

DEVICA

 

Posao:
Ovaj period je povoljan na poslovnom planu budući da ćete uspešno prevazići problem u komunikaciji sa nekim kolegama na poslu. Vaš odnos sa nadređenima i dalje može da bude problematičan, težak, pa se potrudite da pronađete kompromisno rešenje i zauzmete diplomatski stav.

Ljubav:
Očekuje Vas lep i harmoničan period između Vas i partnera. Ovaj vikend donosi Vam mnogo zadovoljstva na nekom kraćem putovanju koje ste odavno planirali. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivo osobu u znaku Riba ili Škorpije.

Zdravlje:
Anksioznost.

 

VAGA

 

Posao:
Planete u Vašem polju poslovanja mogu da Vam donesu pritisak velikog broja obaveza, s kojima ćete jedva izlaziti na kraj. Veoma je važno da se pridržavate radnog plana i da prvo uradite ono što je najvažnije kako se ne biste izgubili u detaljima.

Ljubav:
Ulazite u mirnije vode, jer je turbulentan period sada iza Vas. Vaš partner je prihvatio komentare koje ste mu uputili na račun prevelike zauzetosti oko poslovnih obaveza. Slobodne Vage ulaze u vezu s osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje:
Zadržavanje tečnosti u organizmu, natečenost.

 

ŠKORPIJA

 

Posao:
Uspeh očekuje one Škorpije koje se bave trgovinom i finansijama. Pruža Vam se prilika da ostvarite jedno značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje Vas uspešno sklapanje sporazuma. Vas ne može ništa iznenaditi, u potpunosti ste spremni na iznenađenja.

Ljubav:
Povoljan aspekt doprinosi da se Vaš odnos sa partnerom stabilizuje i da se situacija što se tiče krize poverenja u potpunosti sredi. Predstoji Vam period daljeg zbližavanja. Slobodne Škorpije očekuje ljubav na prvi pogled sa jednim Bikom ili Lavom.

Zdravlje:
Pad imuniteta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker