zvezde kažu

Nedeljni HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 4. aprila)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Povoljan aspekt doprineće tome da sve savršeno organizujete i ispunite zadate rokove. Finansijska situacija je dobra, tako da ćete bez problema moći da razvijete dalje poslovanje. Uspeh Vas očekuje u oblastima turizma i uslužnih delatnosti.

Ljubav:
U značajnoj meri ćete popraviti Vaše odnose s partnerom. Izlazite iz perioda jedne krize poverenja i sada sledi faza stabilizacije. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled.

Zdravlje:
Pad imuniteta. Poboljšajte ishranu unosom vitamina i minerala, kao i većim unosom tečnosti.

 

BIK

 

Posao:
Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u dobro osmišljenoj prezentaciji Vaših ideja i stavova. Ukoliko budete nastupali u ulozi pregovarača ili ako budete javno nastupali u smislu držanja govora, zablistaćete u svom sjaju. To će biti trenutak Vaše ekspanzije.

Ljubav:
Ovaj period Vam donosi dalju harmonizaciju Vašeg odnosa s partnerom. Uspešno ste prevazišli period krize poverenja i sada krećete u mirnije vode. Poći će Vam za rukom da ostvarite neki zajednički plan.

Zdravlje:
Prehlada. Oslabljen Vam je imunitet.

 

BLIZANCI

 

Posao:
U ovom periodu je od presudnog značaja da tokom razgovora ostavite što bolji utisak na poslovne partnere i saradnike. Kao majstor govorničke veštine, Vi ćete uspeti da se izborite za uslove poslovanja kakvi Vam najviše odgovaraju.

Ljubav:
Uspećete da izgradite stabilniji odnos i da povedete konstruktivan razgovor o zajedničkim planovima za budućnost. Konačno prisutni su zajednički ciljevi. Slobodni uživaju u svojoj slobodi. Za sada nisu zainteresovani za stabilan odnos.

Zdravlje:
Bolovi u kolenima. Posavetujte se fizijatrom, za početak!

 

RAK

 

Posao:
Planete Vam pružaju podršku da tokom ovog perioda proširite poslovnu saradnju, a svojim inovativnim idejama i novim elementima koje ćete uvesti u način poslovanja, pobedite konkurenciju. Uspeh očekuje one Rakove koji rade u uslužnim delatnostima i koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav:
Period stabilizacije i poboljšanje kvaliteta veze očekuje Rakove koji su u vezi. Uspešno ćete rešiti problem koji duže vreme postoji u okviru Vaše porodice. Slobodni Rakovi ulaze u ljubavnu avanturu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje:
Upala krajnika.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker