zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 21. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: solominviktor/Shutterstock
foto: solominviktor/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao:
Ovaj period može da Vam donese veliki uspeh, ali će mnogo toga zavisiti od Vas i Vaših poslovnih poteza. U ovom periodu će Vam se isplatiti čak i pomalo rizične investicije. Očekuje Vas finansijski dobitak.

Ljubav:
Ovaj period Vam donosi harmonizaciju u odnosu sa partnerom. Uspešno ćete prevazići neki stari problem. Postoji mogućnost da uspešno realizujete neki Vaš zajednički plan. 

Zdravlje:
Glavobolja i variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod lekara.

 

BIK

 

Posao:
Pred Vama je veoma uspešan period koji će se posebno pozitivno odraziti na Vašu finansijsku situaciju. Vaše polje platnog prometa je pod odličnim aspektima i to Vam najavljuje veći obrt ukoliko se bavite trgovinom, finansijama ili poslujete sa inostranstvom.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom ulazi u period stabilnosti. Uspešno ste prevazišli krizu poverenja i sledi dalja harmonizacija. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na nekom putovanju. Moguć je početak ljubavne veze.

Zdravlje:
Prehlada i bolovi u grlu, grudima.

 

 

BLIZANCI

 

Posao:
Tokom ovog perioda aspekti donose odličnu perspektivu da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Očekuje Vas povišica i unapređenje na poslu. Prilika je da izložite svoje ideje.

Ljubav:
Slobodne Blizance očekuje veliki broj prilika da sretnu svoju srodnu dušu preko prijatelja ili preko posla. U svakom slučaju, ovaj period Vam donosi sudbinsko poznanstvo. Blizance koji su u vezi očekuje lep i harmoničan period sa partnerom.

Zdravlje:
Nervoza.

 

RAK

 

Posao:
Povoljan aspekt u Vašem polju poslovanja doneće Vam proširenje kruga saradnika i mogućnost da potpišete ugovor. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade sa klijentima, koji se bave finansijama, trgovinom ili posluju sa inostranstvom.

Ljubav:
Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz jednu mirnu i stabilnu etapu. Postoji velika mogućnost da ćete se odlučiti za neko zajedničko putovanje. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom u znaku Jarca ili Device.

Zdravlje:
Promenite režim ishrane. Izbacite brzu hranu, kao i gazirana pića.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker