TAJNE BROJEVA

NUMEROLOŠKA PROGNOZA: Devetke rešavaju porodične probleme, Trojke izlaze iz svoje rutine

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite svoju numerološku prognozu za narednih 7 dana...

foto: Olesya Kuprina/Shutterstock
foto: Olesya Kuprina/Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

NEDELJNI HOROSKOP

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Dobićete šansu da odete na poslovni put. Dobro se slažete sa kolegama, saradnicima ili klijentima, ali trudite se da uvek stvari držite na profesionalnim nivou. Prihvatite promene koje se događaju, ali verujte svojim instinktima. Izbegavajte komplikacije.

 

2

 

Izađite iz zone komfora i isprobajte nove stvari. Ovo je dobro vreme da upoznate nove ljude, jer ćete se osećati atraktivno i privlačićete mnoge svojom energijom. Ako ste hrabri, čekaju vas nova uzbudljiva iskustva; obično radije igrate na sigurno, ali sad je dobro vreme da se prepustite.

 

 

3

 

Ove nedelje su moguće promene i ništa neće biti po pravilima vaše rutine. Ne insistirajte na starom samo zato što ste navikli na nešto. Prihvatite tuđ uticaj jer će imati dobrog efekta na vas. Čak i mala prilagođavanja će načiniti pozitivne promene u vašem okruženju.

 

4

 

Socijalni ste, družite se, opušteni ste u većem društvu i to će vas ovih dana činiti prilično zauzetima; ne budite opterećeni toliko svojim rasporedom. Budite otvoreni za nove prilike, uživajte u životu, kvalitetnim razgovorima... Ipak, dobro je postaviti granice kada osetite da ste u odnosu s nekim preterali.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker