TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Dvojkama se smeši nova romansa, Devetke otkrivaju tajne

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

4

 

Ove nedelje je veoma važna pozitivna energija za javne događaje i nova prijateljstva. Budite posvećeni onome na šta ste se obavezali. Održavajte i balans kad je u pitanju zdrava ishrana. Ako ste do sada pravili žrtve, ova nedelja je vreme da postavite granice. Tražite od ljudi tretman koji zaslužujete.

 

5

 

Ukoliko upoznate nekoga onlajn, budite veoma oprezni, posebno ako dleuje previše dobro da bi bio/la istinit/a. Moglo bi doći do nenamernih nesporazuma ove nedelje. Vi ćete svakako biti entuzijastični. Posvećeni ste hobijima. Isplanirajte nešto posebno.

 

6

 

Energija ove nedelje može izazvati neočekivane i iznenadne promene. Kada ste suočeni s nepoznatim, najbolje je da napravite novi plan akcije. Radite šta možete da zadržite svoj smisao za humpr. Shvatićete da vaša prijateljska ili emotivna veza ne zadovoljava vaše potrebe. Važni su stabilnost i pošttovanje.

 

Sreća, Ljubav, Oči, Zdravlje žene, Žena
foto: Shutterstock

 

7

 

Imate potrebu za uzbuđenjem ove nedelje. Budite pažljivi oko toga šta pričate dok pišete mejl ili poruku, jer je moguće da vas sagovornik ne shvati na pravi način. Neko će pomisliti i da flertujete. Držite se svojih obećanja i dogovora. Pažljivo sa zdravljem.

 

8

 

Možete biti nervozni kad su u pitanju obaveze. Imaćete želju da budete slobodni. Biće vam teško da otvoreno pričate o svojim emocijama direktno. Bićete najsrećniji s ljudima koji vas vole i dele sličnu energiju. Verujte svojoj intuiciji kad je u pitanju posao.

 

9

 

Imaćete potrebu da podelite nešto važno ove nedelje. Lakše će vam biti da pišete nego da govorite o tome pred ljudima. Budite otvoreni i iskreni. Fokusirajte se na posao. Neke frustrirajuće situacije će zahtevati vaše strpljenje. Prijatelji će vam pomoći. Tajne će biti otkrivene krajem nedelje.

 

 

makonda-tracker