astro

LJUBAVNI horoskop za VIKEND: Proverite šta čeka vaš znak Zodijaka na planu romanse i strasti

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog vikenda!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kada proverite svoj horoskop za vikend, pogledajte hoćete li imati sreće u ljubavi ove jeseni:

 

OVAN

 

Borite se da pokrenete stvari u svom ljubavnom životu u poslednje vreme, a to će se i desiti u naredna dva dana. Ne dajte da vas preispitivanja i strahovi odvrate od zabavljanja u trenutku. Zaboravite na "šta ako...".

 

BIK

 

Promena može biti strašna ponekad, ali kraj nedelje će dobro prodrmati vaš ljubavni život. Ne želite da pravite istupe iz svoje rutine, ali to je neizbežno! Ako ste sami, upoznaćete nekoga onlajn, ako ste u vezi, eksperimentišite u krevetu, začinite stvari!

 

 

BLIZANCI

 

Vaš ljubavni život se zagreva sada kad je u toku sezona Device! Zona romanse, seksa i zabave se okreće u vašu korist i biće puno ljubavne akcije. Veoma brzo ćete krenuti da osećate jake emocije prema nekome, a u narednim danima sve će se više zahuktavati i cvetati...

 

RAK

 

Niste posebno strogi, ali ne volite opuštene flertove, već tražite nešto ozbiljnije. Ipak, čeka vas zabava ovih dana! Pitajte osobu koja vam se dopada za izlazak, i ležerno piće može da se pretvori u lepu romansu. Ako ne probate, nećete znati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ne možete nikad izgraditi pravu, jaku vezu bez dobrog temelja. Morate se potruditi, jasno komunicirati i praviti kompromise. Ako niste 100% spremni da se date za vezu, onda ne možete ni očekivati da sve bude sjajno.

 

DEVICA

 

Pun Mesec u Ribama za vas ima moćnu vibraciju, a sva vaša pažnja usmerena je na vašu ljubavnu vezu. Neke stvari moraju biti promenjene i vi sami možete uticati na to, napraviti prvi korak ili raskinuti ako ste zaglavljeni u toksičnoj vezi. Na vidiku vam je astro ljubavna drama!

 

 

VAGA

 

Čeka vas srećan period, aktivirana zona romanse, seksualne energije, zabave... Bilo da je u pitanju romantičan sastanak, upoznavanje nekog novog ili igre pod čaršavima, Vage imaju buran ljubavni vikend.

 

ŠKORPIJA

 

Uživajte ovog vikenda, Škorpije. Bićete superprivlačni suprutonom polu, moći ćete da uživate i zabavljate se, bilo da se ste singl ili zauzeti. Očekuje vas važna promena, ali vi kao da ste samo foksirani na posao. Opustite se i prihvatite ono što vas čeka, a ono što vam ne prija, sasecite u korenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Uticaj Saturna nije idealan za vas i dovodi vam bivšeg partnera u život. To može biti stresno za vas, ali nađite u tome priliku da okončate to jednom zauvek. Flertujete, upoznajete novu osobu, a to će vam odlično doči nakon što završite poglavlje svoje ljubavne prošlosti.

 

JARAC

 

Imate priliku da izađete na sastanak sa nekim novim (ili nekim iz vašeg šireg društva), ali razmislite pre nego što se tome prepustite. Ako tražite nešto neozbiljno, recite to na vreme. Isto važi ako vas zanima veza. Budite otvoreni sa svojim namerama i pazite da se i namere druge osobe poklope s vašima.

 

 

VODOLIJA

 

Ako nešto želite, morate to i reći. Ne dajte da vas strah sputa i zadrži. Saturn vas tera da se povučete, a Jupiter da se izrazite, i dobro će biti da se fokusirate na uticaj Jupitera. Rizikujte, recite svoja prava osećanja i proširite horizonte, podelite iskustvo s nekim.

 

RIBE

 

Bliži se kraj jednom poglavlju u vašem životu, a ljubavna i erotska energija rastu. U život vam se vraća neko od bivših partnera ili simpatija, a vi ste odgovorni za to hoćete li izabrati da ih zauvek izbacite iz života ili ih ponovo uključiti u svoju svakodnevicu.

Budite oprezni.

makonda-tracker