astro

LJUBAVNI horoskop za VIKEND: Proverite šta čeka vaš znak Zodijaka na planu romanse i strasti

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi ovog vikenda!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Uticaj Saturna nije idealan za vas i dovodi vam bivšeg partnera u život. To može biti stresno za vas, ali nađite u tome priliku da okončate to jednom zauvek. Flertujete, upoznajete novu osobu, a to će vam odlično doči nakon što završite poglavlje svoje ljubavne prošlosti.

 

JARAC

 

Imate priliku da izađete na sastanak sa nekim novim (ili nekim iz vašeg šireg društva), ali razmislite pre nego što se tome prepustite. Ako tražite nešto neozbiljno, recite to na vreme. Isto važi ako vas zanima veza. Budite otvoreni sa svojim namerama i pazite da se i namere druge osobe poklope s vašima.

 

 

VODOLIJA

 

Ako nešto želite, morate to i reći. Ne dajte da vas strah sputa i zadrži. Saturn vas tera da se povučete, a Jupiter da se izrazite, i dobro će biti da se fokusirate na uticaj Jupitera. Rizikujte, recite svoja prava osećanja i proširite horizonte, podelite iskustvo s nekim.

 

RIBE

 

Bliži se kraj jednom poglavlju u vašem životu, a ljubavna i erotska energija rastu. U život vam se vraća neko od bivših partnera ili simpatija, a vi ste odgovorni za to hoćete li izabrati da ih zauvek izbacite iz života ili ih ponovo uključiti u svoju svakodnevicu.

Budite oprezni.

makonda-tracker