TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Izračunajte bioritamski broj i pogledajte šta vas ČEKA!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5

 

Možda ćete otkriti novostečeno samopouzdanje i prijaće vam. Važne poslovne konverzacije mogu imati loš ishod ako vas partneri ne budu dobro razumeli, zato budite jasni i pazite šta obećavate. Verujte da ćete uskoro dobiti ono što vam treba. U četvrtak ćete upoznati ili pričati sa mudrom osobom od koje ćete osetiti baš onu podršku koja vam treba. Za vikend se posvetite prijateljima.

 

6

 

Možete očekivati pomešane emocije, što vas dovodi do situacija u kojima nećete znati kako da se ponašate. Komunikacija vam neće ići od ruke, pa odložite potencijalne intervjue kako biste ostavili bolji utisak. Neke Šestice će imati sreće s traženjem novog posla. Pitajte za savet i obratite se ljudima za svaku nedomicu. Pomozite drugima, a vaša druželjubivost i humor biće na ceni. 

 

 

7

 

Ove nedelje vaši emotivni problemi izlaze na površinu. Previše brinete. Opustite se i ostanite samopouzdani. Prihvatite neočekivane promene planova krajem nedelje. Ne zaboravite da su najvažniji vaši dugotrajni ciljevi. Ne primajte baš svaku reč k srcu, već ostanite hladne glave i pomozite drugima onda kad im je to potrebno

 

8

 

Osećaćete se ranjivije nego obično. Sreća vam je ove nedelje pomešana. Izbegavajte negativne ljude i uopšteno negativne misli. Okolnosti će se ubrzo promeniti na način na koji vama odgovoara. Nađite način da uživate u životu čak i kada ste pod stresom. Moguća je ljubavna veza sa nekim starijim, na koga možete da se oslonite.

 

9

 

Sve što vam se ove nedelje desi biće rezultat nekih ranijih odluka. Možda je vreme da se uputite u drugom smeru! Budite razumni, ne letite sa odlukama, već obratite pažnju na detalje koji mogu da promene sve. Tražite priliku da raščistite odnose i konflikte iz prošlost s osobom koja vam je važna. Ako možete da otputujete, kratko vikend-putovanje će vam savršeno prijati.

 

 

makonda-tracker