TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Izračunajte bioritamski broj i pogledajte šta vas ČEKA!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Pogledajte i šta vam nosi nedeljni horoskop.

 

Ako je vaš bioritamski broj:


1

 

Pred vama je niz izazova s kojima ćete se susresti ovih dana. Možda ćete se osećati zbunjeno, kao u zamci, neće vam biti prijatno od svega što može da vas snađe. Opustite se i setite da morate da budete jaki i da stalno budete u pokretu. Ne dajte na sebe.

 

2

 

Nekome ćete biti mnogo zahvalni ove nedelje. Tražite ono najbolje u ljudima i situacijama koje iskusite u životu. Čak i razočaranje i gubitak mogu biti dobri kad ih sagledate iz prave perspektive. Ako radite s drugim ljudima, trudite se da saslušate njihove probleme i dobro razmislite pre nego što napravite neku promenu.

 

 

3

 

Očekujte nove prilike, srećnu energiju i nedelju koja će izaći u susret vašim visokim standardima. Očekujte pozitivne promene u ličnom životu i situaciji na poslu. Fokusirajte se na nešto lošiju finansijsku situaciju. Imate jaku intuiciju i slušajte je jer je ispravna. Okružite se optimističnim ljudima.

 

4

 

Morate biti strpljivi. Potencijalni zastoj ili zbunjujuća situacija su na vidiku. Neko vas neće dobro razumeti, iz čega će proisteći negativan utisak o vama, a to ne želite. Ipak, emotivna veza će biti stabilna, a vikend donosi priliku za odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5

 

Možda ćete otkriti novostečeno samopouzdanje i prijaće vam. Važne poslovne konverzacije mogu imati loš ishod ako vas partneri ne budu dobro razumeli, zato budite jasni i pazite šta obećavate. Verujte da ćete uskoro dobiti ono što vam treba. U četvrtak ćete upoznati ili pričati sa mudrom osobom od koje ćete osetiti baš onu podršku koja vam treba. Za vikend se posvetite prijateljima.

 

6

 

Možete očekivati pomešane emocije, što vas dovodi do situacija u kojima nećete znati kako da se ponašate. Komunikacija vam neće ići od ruke, pa odložite potencijalne intervjue kako biste ostavili bolji utisak. Neke Šestice će imati sreće s traženjem novog posla. Pitajte za savet i obratite se ljudima za svaku nedomicu. Pomozite drugima, a vaša druželjubivost i humor biće na ceni. 

 

 

7

 

Ove nedelje vaši emotivni problemi izlaze na površinu. Previše brinete. Opustite se i ostanite samopouzdani. Prihvatite neočekivane promene planova krajem nedelje. Ne zaboravite da su najvažniji vaši dugotrajni ciljevi. Ne primajte baš svaku reč k srcu, već ostanite hladne glave i pomozite drugima onda kad im je to potrebno

 

8

 

Osećaćete se ranjivije nego obično. Sreća vam je ove nedelje pomešana. Izbegavajte negativne ljude i uopšteno negativne misli. Okolnosti će se ubrzo promeniti na način na koji vama odgovoara. Nađite način da uživate u životu čak i kada ste pod stresom. Moguća je ljubavna veza sa nekim starijim, na koga možete da se oslonite.

 

9

 

Sve što vam se ove nedelje desi biće rezultat nekih ranijih odluka. Možda je vreme da se uputite u drugom smeru! Budite razumni, ne letite sa odlukama, već obratite pažnju na detalje koji mogu da promene sve. Tražite priliku da raščistite odnose i konflikte iz prošlost s osobom koja vam je važna. Ako možete da otputujete, kratko vikend-putovanje će vam savršeno prijati.

 

 

makonda-tracker