TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Sedmice i Devetke čeka sedmica puna POZITIVNE ENERGIJE

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

5

 

Ovo je odlično vreme da uživate u lepotama prirode. Ako imate vere, svetlo na kraju tunela će se pojaviti i u najmračnijim vremenima. Provedite vreme blizu vode, to će vam izuzetno prijati. Uživaćete i u šopingu, makar bile u pitanju sitnice. Nemojte osećati svaki neuspeh kao propast, jer ćete iz svakog od njih naučiti nešto novo, a to iskustvo će vam u budućnosti i te kako koristiti. Preuzmite kontrolu nad stvarima koje se do sada prepuštali drugima.

 

6

 

Budite pošteni i otvoreni. Tražite pomoć ako vam je potrebna, Budite spremni da učite iz stresnih situacija na poslu ili sa prijateljima. Bićet nervozni ako bliski ljudi budu očekivali od vas da se nosite i sa njihovim problemima kao da su vaši. Pružite podršku, ali u isto vreme postavite granice. Nije pravedno ni da vi stalno pružate bez pogovora sreću drugima, a da oni ne misle o vama.

 

7

 

Ova nedelja je odlična za vas. Imaćete sreće u pronalaženju posla ili stupanja u kontakt sa ljudima koji će vam veoma značiti. Ne predajte se i budite uporni. Vaše zdravlje se poboljšava. S finansijske strane se čini da su stvari spore i to vas frustrira, ali kad promenite način razmišljanja, doći ćete do neočekivanog pomaka. Nekada mislite da ste došli do zida, a to su u stvari vrata. Odlučite šta je to bez čega ne možete da živite i trudite se oko toga.

 

8

 

Možda ćete izgubiti nešto za šta se niste previše borili, ali ne želite da odustanete od toga. Ipak, ovo je idealna prilika da raskrstite sa stvarima koje više ne želite toliko čvrsto u svom životu. Uložite energiju u nešto za šta se vredi boriti. Čekaju vas važne odluke, ali dobro razmislite šta dobijate, a šta gubite. Budite optimisitčni, jer negativne misli vam samo odmažu i čine vas nervoznijim.

 

9

 

Pozitivna energija vas čeka, i to kako! Čak i najteži rad vam prolazi uz smeh, a puni ste samopouzdanja. Bićete uzbuđeni zbog dobrog ishoda problema sredinom nedelje. Ovo je najbolje vreme da raščistite sa predvidivom rutinom i upustite se u neku avanturu. Vikend je idealno vreme da otputujete negde ili organizujete društveno okupljanje. Javite se osobi koja živi daleko i ponovo uspostavite kontakt, pravo je vreme za to! 

 

 

makonda-tracker