TAJNE BROJEVA

Nedeljna NUMEROLOGIJA: Sedmice i Devetke čeka sedmica puna POZITIVNE ENERGIJE

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi vas čeka ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Proverite i nedeljni horoskop, kao i ljubavni nedeljni horoskop.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Morate da usporite i nađete pravi fokus. Iako imate želju za većom slobodom, pravo je vreme da ostanete bliži kući. Istraživaćete kako da zaradite više novca, što je dobra ideja, jer ćete tako raditi na svojoj kreativnoj strani. Pažljivo razmotrite svoje resurse i mogućnosti. Ipak, budite pažljivi kad je u pitanju rad od kuće. Vaše emocije su uzavrele, što dovodi do potrebe da budete glasni, da se čuje ono što imate da kažete. Sačekajte vikend kako biste došli do malo mira. 

 

2

 

Optimizam, ljubaznost, nežnost, kako prema ljudima, tako i prema životinjama, jesu vaše najbolje veštine i ono što će vam pomoći da vas bolje posmatraju u društvu. Za posebno osetljive Dvojke ovo će biti stresna nedelja. Neki će se posebno truditi da ispune davne snove. Nađite načina da budete od pomoći drugima, ali da ne zaboravite usput na sebe. Ne dajte strahovima da se prelivaju u vaše planove o budućnosti. Korak po korak - ovo će biti mantra koja će vam najviše odgovarati. Imaćete sreće u ljubavi.

 

3

 

Treba da se fokusirate na jednostavna uživanja. Možda će vam delovati kao da vas neko kontroliše, ali trudite se da se ne opterećujete i da sitnim koracima grabite svoj put ka opuštenijoj svakodnevici. Nađite zadovoljstvo u nekom hobiju, najbolje u nekom kod kuće. Ne zaboravite na humor i u teškim danima. Verujte savetima porodice i prijatelja. Prihvatite sve njihove ponude i izađite i zabavite se. Provedite što više vremena u prirodi. 

 

4

 

 

Ovo je vreme kada treba da budete strpljivi. Možda ćete se osećati kao da hodate kroz gustu maglu, ali vremenom ćete naučiti da se snađete u svakoj nepoznatoj situaciji koja vam se nađe na putu. Kada se posvetite onome što volite, naći ćete način da uživate u svakodnevici bez nervoze. Biće prilike da uradite nešto o čemu već dugo maštate. Uskoro će sav stres koji se nakupljao prethodnih meseci biti zaboravljen.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker