astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 5. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Kako se leto približava kraju, ponovo se spajate s prijateljima i postajete aktivniji na društvenim mrežama. Budite pažljivi šta pišete i šta kome govorite, jer vaše reči će na nekoga dosta uticati.

 

Provedite nedelju vodeći računa o tome ko vam je zapravo prijatelj. Pravo je vreme za zrele razgovore sa bliskim ljudima. Organizujte događaje humanitarnog karaktera ukoliko ste u mogućnosti.

 

Kraj leta vam donosi mnogo zabave, ali vodite računa i o finansijama. Shvatićete da izlasci na skupa mesta nisu uvek najpogodnija za vaš bankovni račun, pa istražite i neke besplatne aktivnosti u kojima ćete uživati s prijateljima.

 

JARAC

 

Počnite da mislite o svojoj slici u javnosti i reputaciji. Merkur će biti u zoni karijere narednih par nedelja, pa vas ohrabruje da mislite o svojim dugoročnim ciljevima i kako da ih dostignete. Budite pažljivi sa rečima i koristite svoje društvene veze kako bi vam pomogle u karijeri. Sledi vam i unapređenje na poslu.

 

Rad će vam se isplatiti i motivisaće vas i na novčanom polju. Takođe, na ljubavnom polju sledi pregršt uzbudljivih momenata sa novim ili starim partnerom.

 

Ipak, biće i napetosti krajem nedelje. Osećaćete se kao da ne kontrolišete sled događaja u svom životu. Ne dozvolite ljudima da vas kontrolišu, već sijajte onako kako umete.

 

 

VODOLIJA

 

Širite svoje emotivne horizonte. Naučićete mnogo novih stvari i razviti drugačiji pogled na događaje. Razmišljaćete na način na koji nikad do sad niste. Trdute se da uvek sagledate drugu stranu medalju i ne držite se čvrsto samo jednog stava, jer ni to nije uvek dobro. Svet nije samo crno-beo.

 

Ipak, mnoštvo pozitivnih momenata okreće se u vašu korist. Naučičete nešto o svojoj vezi što do sad niste znali. Dok će nekim Vodolijama to biti vetar u leđa da nastavite sa romansom, drugima će to bit iznak da prekinu vezu: i to je za vas najbolje.

 

Krajem nedelje ćete imati borbu za položaj na poslu koja vam neće prijati. Ipak, držite se čvrsto svojih moralnih principa.

 

RIBE

 

Komunikacija sa kolegama s posla i nadređenima biće odlična i sve jača. Imaćete problema sa intimnošću, ali trudite se da to prevaziđete iskrenim i otvorenim razgovorom. Moraćete da donesete važne životne odluke. Nemojte se bojati da promenite mišljenje, nekada je baš to ono što nam je potrebno.

 

Veze mnogih Riba doživeće svoj kraj. Potrudite se da odvojite činjenice od fantazija. To ne znači da vas ne čeka srećan kraj s nekom drugom, boljom osobom.

 

Ipak, očekuje vas i tenzija krajem nedelje. Ljubomora vas obuzima, kako u ljubavi, tako u poslu. Trudite se da je se što pre rešite. 

makonda-tracker