astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Prognoza po danima (do 26. jula)

0

Proverite šta vam donosi ovonedeljni horoskop po danima! Biće mnogo zabave, ali i astroloških zbivanja koja donose brojne prilike za sve horoskopske znakove.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop po danima nam donosi neke nove vesti, uvide, nalete kreativnosti, ali i borbu za nadmoć. Ipak, ove nedelje nam dolazi nalet zabave, a atmosfera će biti kao stvorena za flert i druženja.

 

Sezona zabave je otvorena!

 

Većina glavnih astroloških zbivanja ove nedelje uključuje Merkur. Ta planeta će pre svega u utorak, u sekstilu s Uranom, doneti neke nove uvide i potencijal da na nove načine izrazite svoje misli.

 

U četvrtak Venera ulazi u Devicu, znak koji ima lošu reputaciju kada su posredi stvari vezane za Veneru. I to je šteta, jer su i Venera i Devica osetljive i brižne. Istog dana Sunce ulazi u Lava – to je trenutak koji mnogi doživljavaju kao početak sezone zabava.

 

Takođe, u četvrtak je egzaktna opozicija između Venere i Jupitera, odnosa koji celu ovu nedelju čini dobrom za zabave, druženja i flert. Ali, ako želite da se i dalje držite svog finansijskog plana ili dijete, treba da udvostručiti samokontrolu.

 

U subotu rano ujutru je pun Mesec na prvom stepenu Vodolije. Svaki puni Mesec stvari učini pomalo čudnim, a pun Mesec u Vodoliji ima naročit potencijal za to.

 

astro, planeta
foto: Profimedia

Utorak

 

Glavni događaj: Merkur u povoljnom odnosu s Uranom

Šta možemo da očekujemo: Ovaj uticaj donosi nove ideje i ohrabruje na razmišljanje izvan okvira.

Šta treba da uradite: Obratite pažnju na bilo kakve nalete uvida, jer možete naći kreativna rešenja za probleme koji vas muče duže vreme.

Šta ne treba da radite: Nemojte da ignorišete intuiciju.

 

Sreda

 

Glavni događaj: Mesec u Strelcu, u skladnom odnosu s ambicioznim Marsom

Šta možemo da očekujemo: Entuzijazam i želja za pustolovinom danas su na meniju, jer ovaj uticaj podiže energetsku temperaturu.

Šta treba da uradite: Pustite da vas vodi instinkt i pokušajte da nađete pozitivan odušak za svu tu energiju.

Šta ne treba da radite: Nemojte da izbegavate fizičku aktivnost – ona će vam pomoći da ostanete fokusirani i pozitivni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker