astro

NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za posao, ljubav i zdravlje

0

Nedeljni horoskop do 25. jula 2021. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN (21.3- 20.4)

Posao – Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umetnosti, ali i u sferi marketinga. Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti nov posao. Ovaj period vam donosi probleme u radu sa osobama poznatim u javnosti. Dobićete obećani novac ali ćete morati da se prilično pomučite da bi se to i dogodilo. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.

Ljubav – Verovatno nećete odoleti nečijoj slatkorečivosti i bićete spremni da se maksimalno angažujte u vezi koja nema neku veliku perspektivu. Ako ste mladi, teško da ćete odoleti čarima jedne Vodolije, Raka ili Vage. Ako imate stalnog partnera, možete doći u prilično neprijatnu situaciju. Oni koji su u krizi mogli bi imati ozbiljnih problema u komunikaciji.

Zdravlje – Ne odustajte od dijete.

BIK (21.4- 21.5) 

Posao – Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubedite druge u ono što želite dolazi do izražaja. Ako se bavite poslom u kome može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost, to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim ili sa kolegama. Najviše novca može vam otići na neke stvari za domaćinstvo ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera ili elektro uređaja. Pazite samo da li vam prodaju ispravnu stvar.

Ljubav – Niste načisto šta želite ili se prepuštate sanjarenju o nečemu što je malo verovatno. Neko ko često putuje ili koga ne možete iz određenih razloga da viđate koliko biste želeli može vam postati prava opsesija. Moguće je poznanstvo preko radnog mesta sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje – Briga za starijeg člana porodice.
 

Mračna strana vaše ličnosti: Horoskop TEŠKIH osobina za svaki znak Zodijaka



BLIZANCI (22.5-21.6)


Posao – Niste preterano zadovoljni razvojem situacije na poslu, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije. Čuli ste nešto što vas dovodi u izvesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite u buduće u vezi sa poslovnim partnerima u inostranstvu. Finansijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti a naći ćete i neki nov izvor prihoda

Ljubav – Ako ste opsednuti razmišljanjima o Ovnu ili se pretvara da vas ne primećuje, istu taktiku primenite i vi. Početak perioda donosi interesantna poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu ili sa onima koje ste nekada poznavali. Moguća je obnova veze sa osobom mlađom od vas. Imate veliku potrebu za ljubavlju ali vam nije stalo da po svaku cenu budete s nekim ko nema mnogo vremena za vas.

Zdravlje – Ne uzimajte mnogo hladnoga i gaziranih pića.


RAK (22.6-22.7) 

Posao – Ako se bavite medicinom, farmacijom, umetnošću, početkom sedmice ste u situaciji da napravite dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte zaključivati posao sa Blizancima sa kojima ste već imali problema u komunikaciji. Troškovi vam se nagomilavaju a vi nikako da postignete cilj, a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.

Ljubav – Nemate potrebnu podršku od strane stalnog partnera, ali zato postoji neko ko i te kako misli na vas. To je utoliko naglašenenije ako se radi o nekome koga nikada niste mogli da računate, moguće da se radi o osobi koja često putuje ili nije iz vašeg mesta rođenja.

Zdravlje – Vreme je da razmislite o dijeti ili promeni režima ishrane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker