astro prognoze

RUŽIČASTI SUPERMESEC NAM DONOSI MAGIJU: 3 horoskopska znaka doživeće PRAVE ČAROLIJE i uspehe (od 24. juna)

0

Pun Supermesec u znaku Jarca očekuje nas 24. juna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pun Supermesec u znaku Jarca naziva se još i "jagodičasti Mesec". To je poslednji supermesec u 2021. godini, ali je i prvi pun Mesec ovog leta.

 

Vibracije junskog, "jagodičastog" punog Meseca osećaće se snažno i intezivno, posebno jer se dešava u isto vreme kada i par važnih aspekata — kraj retrogradnog Merkura, Sunce i Mesec kreiraju skladne aspekte sa Jupiterom, donoseći sreću i dozu optimizma.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

NJIHOV ŽIVOT SE MENJA IZ KORENA: Ova 3 horoskopska znaka mogu da očekuju najveću sreću tokom Sunca u Raku (do 21. jula)


Sveža i napredna energija punog Supermeseca posebno će nadahnuti sledeća 3 horoskopska znaka:

 

Devica

 

Pripremite se za priliv pozitivne energije i nadahnuća. Pun Mesec naročito poboljšava vaš ljubavni život sa puno lakoće — donosi vam dašak svežeg vazduha, posebno s obzirom da je završena faza retrogradnog Merkura. Osvestite svoju romantičnu stranu i dogovorite datume ljubavnih sastanaka.

 

Škorpija

 

Očekuje vas bogat društveni život i obnavljanje odnosa sa prijateljima, kolegama, komšijama. Imaćete sjajne komunikativne veštine, što ćevam doneti napredak i na polju karijere. Povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći da iskoristite na najbolji način profesionalne ideje.

 

Jarac

 

Pun Mesec je u vašem znaku. Imaćete osećaj da ste napravili nešto veliko i počinjete više da cenite sebe. Očekuju vas prilike za rast i razvoj - krajnje je vreme da iskoristite svoju autentičnu moć i pokažete koliko ste jedinstveni, talentovani i vredni. Bićete ponosni — postajete najbolja verzija sebe!

 

 

 

makonda-tracker