astro

NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za posao, ljubav i zdravlje

0

Nedeljni horoskop do 25. jula 2021. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


STRELAC (23.11 - 21.12) 

Posao – Želećete mnogo, ali u stvari ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom. Ako budete išli negde na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako nemojte pristati na neku kupovinu ili pravljenje fiansijskog aranžmana sa Blizancima i Devicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.

Ljubav – Morate da pokažete osećaja u većoj meri nego što biste želeli. Početak sedmice donosi vam mogućnos da se izrazite rečima, a vi ćete uspeti da odaberete one prave, da mnogo kažete i nešto otkrijete o sebi.

Zdravlje – Proverite vid.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao – Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije. Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite deo obaeze. Imaćete neki poveći izdatak koji će vas naterati da malo bolje razmislite o svom finansisjskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne verujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

Ljubav – Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni jer vam je potrebno da imate osećaj da vladate situacijom a upravo se to ne događaj. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, ali je uzdržanija nego inače iz nekih svojih ličnih razloga.

Zdravlje – Više se odmarajte.

 

 



VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao –  Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove, iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom koleginice ili rođake. Razmišljate o promeni posla ili saradnika. Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu meru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.

Ljubav – Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi pre toga trealo da dobro upoznate tu osobu.

Zdravlje – Počnite intenzivnije da se bavite rekreacijom.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao – Ako se iko žalio na sumoran život to ste vi. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili koleginicama, ma kog pola da ste i ma šta mislili o njima. Dobri kontakti sa ženama u velikoj meri vam olakšavaju završavanje poslova. Nečija finansijska situacija vas prilično brine i spremni ste da mu pomognete. Možete doći u situaciju da date novac bespovratno.

Ljubav – Vrlo ste nepoverljivi ma o kome da se radi iako će neko pokušati da vam se udvara.Dobro bi vam došao kraći flert početkom perioda koliko da se energetski malo dopunite jer se osećate prilično usamljeno čak i ako ste u braku ili stalnoj vezi.

Zdravlje – Bilo bi dobro da se bavite meditacijom.

makonda-tracker