astro prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj horoskopski znak čekaju teški dani, a nekog drugog — velika ljubav (do 4. jula)

0

Nedeljni horoskop: saznajte šta vas očekuje od 28. juna do 4 jula!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Da biste ispunili život srećom, morate prispitati temelje u porodičnim odnosima. Vaše želje sada se neće poklapati sa mogućnostima, odnosi sa porodicom takođe mogu zastati. Razmislite koje korake treba preduzeti u karijeri kako bi stvari išle bolje. Sada treba da preispitate i promenite nešto u svom životu, naročito u ljubavi.

 

BIK

 

U ovoj nedelji očekuje vas negativni emotivni rolerkoster. Ovi dani biće nervozni, užurbani za vas, ispunjeni stalnom vrevom, koja vam neće omogućiti da živite u miru. Ljudi oko vas će neprestano pričati o problemima. Zatražiće od vas pomoć. Budite iskreni i otvoreni, jer to je uvek jedini pravi put.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

DOBRO ZAPAMTITE OVA 3 ASTRO DATUMA: Počela je VLADAVINA RAKA — evo kada će nam zvezde biti naklonjene (do 22. jula)

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas zanimljiv period u ljubavi, a slobodni Blizanci mogli bi ostvariti dobar odnos sa Rakom. Ovo vreme će vam doneti "finansijski prosperitet", a tokom tog perioda možete zaraditi više nego što ste očekivali. Jedan telefonski poziv može vam doneti posebnu radost i lepe vesti.

 

RAK

 

Ove nedelje ćete na privatnom planu osećati izuzetnu snagu, odlučnost i energiju na poslu, a u ljubavi senzualnost i emocionalnost. Sada morate osećati novu snagu u sebi, otkriti novu crtu svog karaktera, sposobnost opažanja radosti i tuge drugih ljudi. Ovo je najbolja nedelja u godini za rešavanje stambenog pitanja, za donošenje odluke o preseljenju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker