astro prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj horoskopski znak čekaju teški dani, a nekog drugog — velika ljubav (do 4. jula)

0

Nedeljni horoskop: saznajte šta vas očekuje od 28. juna do 4 jula!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Da biste ispunili život srećom, morate prispitati temelje u porodičnim odnosima. Vaše želje sada se neće poklapati sa mogućnostima, odnosi sa porodicom takođe mogu zastati. Razmislite koje korake treba preduzeti u karijeri kako bi stvari išle bolje. Sada treba da preispitate i promenite nešto u svom životu, naročito u ljubavi.

 

BIK

 

U ovoj nedelji očekuje vas negativni emotivni rolerkoster. Ovi dani biće nervozni, užurbani za vas, ispunjeni stalnom vrevom, koja vam neće omogućiti da živite u miru. Ljudi oko vas će neprestano pričati o problemima. Zatražiće od vas pomoć. Budite iskreni i otvoreni, jer to je uvek jedini pravi put.

 

PROČITAJTE JOŠ I:

 

DOBRO ZAPAMTITE OVA 3 ASTRO DATUMA: Počela je VLADAVINA RAKA — evo kada će nam zvezde biti naklonjene (do 22. jula)

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas zanimljiv period u ljubavi, a slobodni Blizanci mogli bi ostvariti dobar odnos sa Rakom. Ovo vreme će vam doneti "finansijski prosperitet", a tokom tog perioda možete zaraditi više nego što ste očekivali. Jedan telefonski poziv može vam doneti posebnu radost i lepe vesti.

 

RAK

 

Ove nedelje ćete na privatnom planu osećati izuzetnu snagu, odlučnost i energiju na poslu, a u ljubavi senzualnost i emocionalnost. Sada morate osećati novu snagu u sebi, otkriti novu crtu svog karaktera, sposobnost opažanja radosti i tuge drugih ljudi. Ovo je najbolja nedelja u godini za rešavanje stambenog pitanja, za donošenje odluke o preseljenju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Tokom ovog perioda upoznaćete neobične ljude i prijaće vam promene. Moraćete da prođete kroz puno zanimljivih, ali teških situacija. Iskoristite sve kreativne darove i talente koje posedujete. Zvezde su na vašoj strani.

 

DEVICA

 

Tokom ovog perioda morate istovremeno raditi nekoliko stvari: razmišljati o budućnosti i finansijskim šansama, raspitivati se o konkurentima i pokazivati svoje sposobnosti. Ne smete zaboraviti na tekuće aktivnosti. Ova nedelja može biti veoma isplativa za vas, posebno za one koji se bave turizmom, reklamom i nastavom.

 

 

VAGA

 

Ove nedelje zvezde će vam dati ogromnu snagu volje i osećaj svrhe. Niko vas ne može sprečiti da se borite za svoje snove. Ne plašite se da kažete kako se osećate i ne brinite da li ćete biti pogrešno shvaćeni. U ljubavi vas prati dobra energija ako otvorite srce.

 

ŠKORPIJA

 

Susret sa toksičnim osobama može vam doneti razočaranje. Astrolozi preporučuju da ne otkrivaju svoje planove i ne razgovarate o svom blagostanju pred nepoznatim ljudima. Predstavnici ovog znaka treba da zapamte da se sreća krije u tišini, a život će biti pozitivan ako svoje uspehe i dostignuća u poslovnom i ličnom životu ne objavljujete pred toksičnim osobama. Voljena osoba vas štiti i podržava.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Započinjete period kada je važno biti na oprezu. Astrolozi predviđaju nove uspehe, ako ne ispustite pružene mogućnosti i ne prestanete da se razvijaju. Početak jula biće povoljno vreme za osvežavanje znanja, sticanje novog iskustva i sticanje mudrih mentora koji će vas podržati. Rizik će ležati samo u lenjosti i važno je boriti se protiv nje.

 

JARAC

 

Osetićete nalet snage, ali biće vam teško da se nosite sa gorućim pitanjima. Sreća će se nasmešiti onima koji mogu da se kontrolišu i snažne emocije transformišu u pozitivne. Nedelja će doneti mnoštvo prijatnih iznenađenja, pa imate priliku da privučete uspeh i oterate negativne misli.

 



VODOLIJA

 

Vodolije će ove nedelje imati priliku da prekinu crni niz i oslobode se svojih previranja. Astrolozi preporučuju analizu događaja i uklanjanje iz života svega što ometa rast, razvoj i sreću. Možete početi sa generalnim čišćenjem tako da oslobodite prostor za novu energiju. Vodolija ne bi trebalo da se plaši da prekine toksične veze i prekine komunikaciju sa onima koji ometaju postizanje novih uspeha.

 

RIBE

 

Astrolozi preporučuju Ribama da ove nedelje jačaju svoje biopolje. Prelaz iz juna u jul biće uspešan ako ne požurite i ne pokušavate da uradite nekoliko stvari odjednom. Ženama ovog znaka važno je da naprave plan kako bi se prvo pozabavile prioritetima. Ova taktika će vam pomoći da na vreme obezbedite značajne projekte i oslobodite vreme za primenu novih ideja na polju karijere.

makonda-tracker