astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki horoskopski znak (do 25. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 25. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Mirna sedmica za vas. Vi imate svoj plan, lepo vam je. Kod partnera može doći do emotivnih oscilacija za vikend. Moguće je da želi promene ili da se ne slažete po nekom pitanju sa njim i to mu smeta. Ukoliko ste slobodni, odlazak u prirodu ili promena mesta, barem za vikend će vam prijati, da bi sabrali misli i emocije.

 

JARAC

 

Ljubav: Nije dobra sedmica, naročito za vikend da ulazite u rasprave sa partnerom, da se dokazuje ko je pravu i slično, jer može doći do ozbiljnijeg i dubljeg razdora u odnosu. Tokom sedmice ste mirni, pa pokušajte takvi ostati i za vikend. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost pojačane nervoze, moguće i zbog opterećenja koje imate u porodičnim odnosima.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Ova nedelja mirna do petka. Onda kreće bura i emotivna bura. Naime, planeta ljubavi Venera će biti u spoju sa vašim vladarem, te baš u nedelju može doći do sudbinskih susreta. Kao da ćete biti pogođeni munjom. Ako ste u dužoj vezi i tu može doći do promena. Potreba za redefinisanjem odnosa je neophodna. Kreću promene.

 

RIBE

 

Ljubav: U vašoj kući ljubavi, od petka obituje Mars. To baš i nije lepa novost, ali će vas, ukoliko ste slobodni, naterati da se pokrenete u nove ljubavne akcije. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti i pojačana netrpeljivost prema partneru. Biće dosta nervoze ali i koja će vas naterati na promene i konstruktivne predloge u vezi odnosa.

makonda-tracker