astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki horoskopski znak (do 25. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 25. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Prvog dana ove sedmice vaš vladar horoskopa, Sunce, ulazi u zemljani znak Bika. To za vas znači da kreće pravo buđenje proleća u emotivnom smislu. Spremni ste da uđete i ostanete dugo u jednoj vezi. Vrlo ste strastveni emotivni, pa ako ste slobodni, vrlo je moguće da budete privučeni šarmantnošću neke osobe. Vrlo interesantan period za vas ide i ako ste u vezi. Lepe vesti, sreća i zadovoljstvo dominira ovih dana.

 

DEVICA

 

Ljubav: Vrlo pozitivna sedmica pred vama. Prvog dana ove nedelje vladar vašeg horoskopa, Merkur, ulazi u drugi znak i aktivira vašu kuću ljubavi. Osetićete dah ljubavi prema nekome. Zaljubićete se, ukoliko ste slobodni. Pred kraj sedmice, možete osetiti i umor od intenziteta osećanja, ali svakako ako ste u vezi, možete i da se odmorite od partnera i negde odete sami na dan dva, da napunite baterije.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Vaša vladarka horoskopa, Venera, ove sedmice je vrlo aktivna. Najviše izazova, ako ste u vezi, može da ide od poptuno drugačijih obzervacija na istu temu, vas i vašeg partnera. On ima potrebu da se smiri i opusti, dok u vama tinja želja za promenama i kretanjem. Ukoliko ste slobodni, sami možete biti sebi konfuzni. Dobra sedmica za odmor u prirodi i meditaciji.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Jedan od vaših vladara horoskopa, Mars, menja znak. Ulazi u mnogo emotivniji znak Raka i to vam odgovara. Moguće je da ćete postati nežniji, naročito ove nedelje da osetite takvu promenu u sebi i prema partneru ali i prema sebi. Ukoliko ste slobodni, moguće j e da upoznate nekog na putu, na poslu ili da stupite u kontakt sa nekim ko ima isti hobi ili interesovanja kao vi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker