astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki horoskopski znak (do 25. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 25. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Vaš vladar, Mars ove nedelje menja znak, što ćete svakako osetiti u ljubavnom smislu. On ulazi u emotivni znak Raka, pa ćete biti mnogo emotivniji, naročito ove nedelje, kad će vam biti potrebna maksimalna pažnja od partnera. Bićete zahtevniji. Ukoliko ste slobodni, imaćete pojačanu potrebu za stvaranjem porodičnog gnezda i potrebu da se smirite u domu.

 

BIK

 

Ljubav: Dosta stresan vikend. Imaćete potrebu da razrešite neku situaciju, nezadovoljni ste. Pojačana potreba za slobodom će vas opsedati cele sedmice, a vrhunac i razrešenje vas čeka za vikend, tačnije u nedelju. Ukoliko ste slobodni, dosta nervoze koju unosite u obične i opuštene razgovore sa drugima neće dozvoliti da vam se neko i približi.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, planeta Merkur, menja znak, što će da donese i kod vas promene, pre svega u emotivnom i ljubavnom smislu. Niame, on aktivira vašu kuću tajnih ljubavi, emocije koje su mnogo strastvenije nego pre, pa će sigurno biti zaljubljivanja u narednim sedmicama. Ukoliko ste u vezi, uglavnom mirna sedmica, osim u subotu, kad možete biti nezadovoljni nekom situacijom ili načinom komunikacije sa partnerom.

 

RAK

 

Ljubav:U vaš znak ulazi planeta Mars. To uvek donosi povećanu aktivnost po pitanju ličnih zahteva i emocija. Mars je planeta borbe, akcije ali i povećanost nezadovoljstva i agresivnosti. Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava i nezadovoljni ste u odnosu duže vreme, ova promena na nebu od petka, naročito za vikend doneće vam potrebu da definišite svoj status. Ukoliko ste slobodni, kreće maksimalna angažovanost sa vaše strane u vezi neke intrigantne osobe. Krećete u napad.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker