astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki horoskopski znak (do 20. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 13. do 20. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Ove sedmice je vaš vladar horoskopa veoma aktiviran. Već prvog dana kad se dešava Mlad Mesec, vama donosi tajne želje i misli oko neke nepoznate ili tajne osobe koja vam se dopada. Kako bude odmicala sedmica, vasa strast i želja će rasti prema toj osobi, a ako ste u vezi onda su ovo lepi i strasni dani za vas sa partnerom. Najteži dan u ljubavnom smislu može biti petak, kad ćete osetiti zamor, da ste pregorili, da se previše dajete a manje dobijate pažnje I ljubavi od druge strane i da želite odmor. Možda je tako najbolje, otiđite negde na par dana da se osamite, pa ako ste slobodni, dobićete tačnu sliku onoga šta želite od narednog partnera, a ako ste u vezi, odmor će prijati vama I vašem partneru da se malo poželite.

 

DEVICA

 

Ljubav: Iako ste vi lično napeti i nečim nezadovoljni, odnos sa partnerom je dobar, naročito za vikend, kad planeta vaše kuće partnerstva i vaša lična planeta imaju dobar odnos. Vaše preterane analize, intektualizacija pa i bespotrebna kritika, može da uništi lepu ljubavnu priču i odnos. Ne dozvolite sebi da kritikujete partnera, jer on daje maksimalno sebe u vezi. Ukoliko ste slobodni, polako dobijate obrise u mislima kako bi i na koji način realizovali neki novi ljubavni početak.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Ovo je sedmica kada Mlad Mesec pada u vašu kuću partnerstva. Siguran znak da krećete u novu fazu ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni, postoji velika verovatnoća da tokom sedmice upoznaze nekog ineteresantnog i da uskoro uđete u vezu. Ukoliko ste u dužoj I ozbiljnoj vezi, moguće je da uvodite novine u vezu, moguće je da se preselite kod njega ili neki takvi događaji se dese. Vaša vladarka znaka, Venera, od srede ulazi u hedonistički znak Bika, pa i vi nećete biti ozbiljni i obazrivi, nego ćete biti mnogo opušteniji u odnosima, pa i razuzdaniji, što nije uopšte loše.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Ove nedelje vaš vladar horoskopa, Pluton, pravi dosta napetih i negativnih odnosa sa planetom i kućom ljubavi. Kao da ste došli do kraja neke veze, ali nikako da se ona razreši, definiše ili pak završi. Morate nešto menjati u tom odnosu. Ako ste slobodni, postoji pojačano nezadovoljstvo u vama, nerazumevanje drugih ili odnosa sa drugim ljudima. Možda je vreme da odete na odmor, jer na silu ništa ne možete menjati u sebi niti oko sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker