astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki horoskopski znak (do 20. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 13. do 20. aprila 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Prvog dana ove nedelje se dešava Mlad Mesec u vašem znaku. To je uvek siguran znak da krećete u novi ciklus, novu vezu ili stvarate novi odnos sa nekim do koga vam je stalo. Idealna sedmica za to, početak nove ljubavi. U utorak će vaš vladar napraviti odličan aspekt sa Suncem, koje vas podržava u ljubavniim akcijama, a u nedelju imate podršku i od Jupitera, planete koja donosi sreću i zadovoljstvo u odnosima. Samo napred.

 

BIK

 

Ljubav: Vaša vladarka znaka, Venera, u sredu menja znak I ulazi upravo u vaš znak, tamo gde se I najbolje oseća. Budi se ljubav I želja za uživanjem I zadvoljstvom. Budi se u vama hedonizam, pa je sigurno da ćete od srede drugačije da gledate na druge ljude, naročito one koji su do sada pokušavali da vam se svide, a vi niste reagovali. Dolazi do promena u vama, pa je moguće da ćete ove nedelje I da uvidite I pozitivne osobine te osobe. Ukoliko ste duže u vezi, bude se leptirići u stomaku prema voljenoj osobi, te kreće period zajedničkog uživanja u odnosu.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Ova nedelja je vrlo burna za vas, naročito vikend, kad će se smenjivati dobri i loši aspekti vase planete sa drugim na nebu. Tokom radne sedmice miran period, ali od petka, kad Mesec uđu u vaš znak na nebu, mogući su konflkti sa partnerom, ako ste u vezi, a ako ste slobodni možete se osećati kao da vas niko ne razume, kao da nemate podršku drugih u emotivnom smislu. Ipak, kako zadnji dan ove nedelje bude odmicao, stižu i dva lepa aspekta, koja će vam uneti sigurnost i mir u srce i dušu, pa ćete u sebi prebroditi loše misli i krizu.

 

RAK

 

Ljubav: Mlad Mesec od prvog dana ove sedmice, unosi i novine u vaš život. Mesec je vladar vašeg znaka, pa kako će Mesec ovog puta krenuti novi ciklus iz znaka Ovna, Vama će ova nedelje biti bitna da definišete status koji imate u nekoj vezi ili odnosu. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da objavite ozbiljniji korak sa partnerom u vezi zajedničkog života. Ukoliko ste u nekoj vezi koja traje neko vreme, onda je vreme da se pojavite kao par i u javnosti objavite da ste u lepom odnosu. Ako ste slobodni, kreće novi ljubavni period za vas, jer je vreme da završite sa starim vezama i krenete u nove pohode.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker