astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza na romantičnom planu za svaki horoskopski znak (do 4. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop — saznajte kakva vas romantična čarolija očekuje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Partner nije iskren. Moguće je da se već u prvim danima ove sedmice razočarate u njega ili pak naljutite. Do kraja sedmice definisaćete uzrok toga, ali promene u odnosu tek stižu od nedelje. Ukoliko ste slobodni, neodlučni ste u vezi ulaska u neku novu vezu ili oko nekoga koga ste tek upoznali. Niste sigurni ni u sebe ni u svoje emocije. Od nedelje je bolja situacija.

 

JARAC

 

Ljubav: Ove sedmice planeta ljubavi pravi dobar aspekt sa vašim vladarem, Saturnom. To znači da vam se smeši ljubav, flert i lepi trenuci u dvoje. Ako ste u vezi, vrlo ste srećni i uživate. Ukoliko ste slobodni, naročito dobar dan za izlazak, upoznavanje nekog ili pak za prvi sastanak je utorak. I sreda je dan kad vas podržavaju zvezde u ljubavnom smislu. Iskoristite povoljnu podršku planeta ako razmišljate o novim ljubavnim počecima.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Mirna situacija na ljubavnom planu kod vas. Nema velikih promena, mada kod partnera pozitivnih pomaka u poverenju u vas. Opušta se i uklapa u vaš život. Ukoliko ste slobodni, imate mirne dane, koje ćete posvetiti porodici i ljubavi prema sebi. Uživajte u svom unutrašnjem miru.

 

RIBE

 

Ljubav: Partner ima velike oscilacije u životu, emocijama ili u nekom drugom segmentu. To vas može naročito prva dva dana poremetiti, ali ako ste u stabilnoj vezi, nemiri prolaze krajem sedmice. Ukoliko ste slobodni, imate nejasne vizije oko toga šta želite od potencijalnih partnera. Sledeća sedmica umnogome bolja i opuštenija za vas.

makonda-tracker