astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza na romantičnom planu za svaki horoskopski znak (do 4. aprila)

0

Nedeljni ljubavni horoskop — saznajte kakva vas romantična čarolija očekuje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Odlična nedelja pred vama, jer imate podršku planete ozbiljnosti i konkretne poteze prema nekome do koga vam je stalo možete upravo od četvrtka i da pokrenete, jer ćete imati uspeha. Ipak, kao da vam je energija pala ili strast koja je tinjala prošle sedmice. Sve je u redu, ne brinite, moguće je samo da ste se malo umorili. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, odlično vreme pred vama.

 

DEVICA

 

Ljubav: Vaš vladar ove nedelje pravi spoj sa Neptunom, što uglavnom donosi nerazumevanje, ali i opijenost i idealizaciju partnera. Ne verujte svemu što drugi kažu, do vikenda. Posle će sve biti lakše. Moguće su laži, tajne veze, tračevi. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, budite što više zajedno, idite na odmor, vikend i komunicirajte što više, da bi bilo jasnije sve između vas i vaših zahteva u vezi odnosa.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Vaša vladarka ove sedmice pravi lep aspekt sa planetom ozbiljnosti, vremena, obaveza. Ako ste u vezi koja ide ka ozvaničenju, imate prelepe trenutke sa partnerom. Pravite planove za vašu budućnost. Ukoliko ste slobodni, imaćete teškoću kuda dalje, postoji više mogućnosti i osoba u vašem ljubavnom životu, pa razmislite šta vam kaže srce, a šta razum.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Mars, miruje ove nedelje. Aktivirana je Venera, koja pravi dobre aspekte sa vašim znakom, što znači da imate zeleno svetlo sa njene strane da se bacite na ljubavne aktivnosti. Vrlo je moguće, ako ste slobodni, da se desi interesantan susret, koji će vas pokrenuti u akciju. Ukoliko ste u dužoj i stabilnoj vezi, imate duboko konstruktivne razgovore sa partnerom, koji će definisati vaše naredne zajedničke korake.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker