ASTRO PROGNOZE

OPREZ — NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Pun Mesec u Vagi donosi RASKIDE ODNOSA za ova 4 ZNAKA

0

Približavajući se kraju marta, sve jače osećate da je pred vama novi početak. To nije slučajnost jer se upravo ovog vikenda odvija prva veća Mesečeva mena nove astrološke godine, koja počinje kad i znak Ovna i proleće.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vagi, koji se javlja u nedelju 28. marta u 19.48, otvara vrata novom godišnjem dobu i životnoj fazi.

 

Kod većine se budi potreba za ravnotežom i skladom. U želji da očuvate mir, izbegavaćete sukobe i otvaranje tema koje bi mogle dovesti do prepirke i okršaja. Pun Mesec uči vas da morate deliti s drugima i ugodne i bolne emocije. Ne smete se bojati biti ono što jeste, čak i ako slutite da okolina to neće odobravati.

 

Ova je Mesečeva faza povezana s počecima i promenama. Ako ste nešto oduvek želeli učiniti, ali niste imali hrabrosti, sad je pravi trenutak za to. Pronađite nov hobi, okušajte se u sportskoj aktivnosti koja vas golica ili započnite dijetu. Ovo je vreme sjajno za donošenje odluka koje vam mogu poboljšati zdravlje ili izgled.

 

Raskidi od kojih ćete imati koristi

 

Pun Mesec odvija se u Vagi, stavljajući fokus na odnose, sklad, pravičnost i simetriju. Ovo je pravo vreme za poboljšanje odnosa s partnerom i rešavanje nagomilanih nesuglasica. Kod nekih znakova postoji opasnost od otvaranja starih rana i buđenja dugo skrivanih problema. Ovo se najviše odnosi na kardinalne znakove, one s kojima počinju godišnja doba.

 

Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi, pre svega oni rođeni u martu, junu, septembru i decembru, u povećanoj su opasnosti od nailaženja na prepreke i teške dileme, naročito na polju odnosa. Verovatno je da će se razići s nekim, da će isključiti nekog iz svog života ili otkriti da je neko isključio njih. Iako će neko vreme osećati gorčinu, uskoro će uvideti da su se oslobodili tereta.

 

Drugi znakovi neće biti jako zahvaćeni punim Mesecom, ali svi se moraju vrlo koncentrisano čuvati povreda, a moguće je i krvarenje. 

 

 

makonda-tracker