astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za ljubav, zdravlje i posao (do 14. marta)

0

Nedeljni horoskop od 8. do 14. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne toliko značajnih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu, jer ćete povremeno reagovati ishitreno. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Na radnom mestu pokazaćete borbeni stav, a mogući su konflikti sa kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne reagujte na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primeniti i na diskretniji način.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite optimistični!

JARAC

 

LJUBAV: Narednih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Volite rad sa ljudima, ali sada cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati sa kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema spomenutom kriterijimu. Postajete realniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite fizički aktivni.

 

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Dobre društvene okolnosti i zanimljivi događaji pratiće vas tokom cele nedelje. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali oni su zanemarivi u poređenju sa dobrim uticajima.

KARIJERA: Dobro ćete rukovoditi sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će napredovati ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.

ZDRAVLJE&SAVET: Više boravite u prirodu.

 

RIBE

 

LJUBAV: Pritisak koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne lične odnose. Ako pokušate nešto objasniti, nećete se snaći najbolje. Zato pokažite ljubav delima.

KARIJERA: Umetnici, oni koji se bave sportom i kreativnim aktivnostima imaće veliku priliku da napreduju u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi graditi kule u vazduhu. Prilika je tu, ali treba ostati na zemlji i biti realan. Slava može biti prolazna.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite aktivniji.

makonda-tracker