astro

MARS JE U BLIZANCIMA I NEKOGA ČEKA TURBULENTNA LJUBAV: Astro prognoza za SVAKI ZNAK u ovom periodu (do 23. aprila)

0

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Blizancima od 3. marta do 23. aprila

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Pokušajte da izbegnete sukobe. U ovom periodu u sebi ćete nositi mnoge tajne, ali možda sada nije pravi trenutak da ih otkrijete. Mogući su konflikti sa partnerom ili članovima porodice. Birajte reči jer lako možete izgovoriti i ono što ne mislite, a povredićete bliske ljude. Pazite na svoju karmu.

 

Bik

 

Mars u Blizancima podstiče vas da organizujete svoje finansije. U prethodnim danima imali ste više troškova, a sada je trenutak das napravite plan i osmislite svoj budžet. Pokušajte da štedite i izbgnite nepotrebne troškove.

 

Blizanci

 

U narednim nedeljama vaše raspoloženje će se naglo promeniti. Želećete više vremena da provodite sami sa svojim mislima. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili i isplanirali dalje korake ka svojim ciljevima. Ne osećajte grižu savest zbog ove potrebe, već objasnite prijateljima i porodici da vam je potrebno malo vremena samo za sebe.

 

 

Rak

 

Vi ste vrlo emotivni po prirodi i teško iskazujete svoja osećanja. To će vam dodatno otežati Mars u znaku Blizanaca, ali vreme jda napravite korak ka promeni Recite bliskim ljudima kako se osećate, oslobodite se emotivnog tereta i ne zaboravite da saopštite svakog dana VOLIM TE osobama do kojih vam je zaista stalo.

 

Lav

 

Mars u Blizancima vas podstiče da "očistite" svoje okruženje od toksičlnih odnosa. Neki ljudi ne zaslužuju vašu pažnju i ljubav. Ako su vas nekoliko puta emotivno ppovredili i razočarali, vreme je da sprečite taj talas negativne energije.

 

Devica

 

U ovom periodu najviše ćete se fokusirati na posao . pred vama su sjajne mogučnosti i postižete dobre rezultgate u onome što radite. Jedino što vas blokira jeste vaša sklonost perfekcionizmu i samokritici. Ne dozvolite da zbog posla zapostavite privatni život - pronađite ravnotežu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker