astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak ima problema sa finansijama, drugima je sedmica u ZNAKU LJUBAVI!

0

Saznajte šta vašem znaku predviđa nedeljni horoskop na polju ljubavi, posla i zdravlja!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN (21.3. - 20.4)

 

POSAO Ovih dana moguće je malo priznanje ali i prilika da uradite nešto zbog čega ćete biti veoma ponosni. Ali, ukoliko brzopleto postupite možete napraviti pogrešan izbor i time propustiti sve što vam se nudi. Bilo kako bilo, ništa ne ide bez dodatnih komplikacija, a dobra vest je da, ipak, možete ostvariti uspeh, ukoliko ste dovoljno strpljivi i mudri.

 

LjUBAV Atmosfera u kući je takva da je svako usmeren na svoje potrebe. Prija vam blizina porodice jer ste svesni da ste ovih dana jedni drugima najbolji prijatelji. Ipak, istovremeno vas frustrira celokupna situacija jer zbog nje su otkazani društveni događaji koje ste dugo iščekivali.

 

ZDRAVLjE Oprezno s lekovima.

 

BIK (21.4. - 21.5)

 

POSAO Imate zadatak da rešite situaciju s kakvom se niste susretali. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao preterano zatrpavanje poslom koje je nemoguće obaviti. Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete obaviti, ne uviđate da vam se otvara prilika usled koje možete trajno zasijati.

 

LjUBAV Atmosfera u porodičnom okruženju zavisi od količine novca koji vam je na raspolaganju. Mogući su nesporazumi oko prioriteta jer je za vas svaka kupovina nepotrebno troškarenje u situaciji koja je vanredna. Vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, kontaktiraju vas kreativne osobe koje vas inspirišu.

 

ZDRAVLjE Ne menjajte dan za noć.

 

BLIZANCI (22.5. - 21.6)

 

POSAO Dobijate sve više zaduženja. Trenutak je da reorganizujete svoj rad, bilo da je reč o ličnom presabiranju ili preraspodeli obaveza kojom bi deo tereta prebacili na osobe s kojima sarađujete. Bez obzira na sve teškoće kojima smo blokirani, za vas je ovo odličan period za poteze kojima ćete obezbediti bolju budućnost.

 

LjUBAV Bez obzira na to koliko ste porodičan tip, sada imate potrebu da se povučete i duži period provodete u samoći. Ako imate partnera, srećom, on će imati razumevanje za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način interesantna ali opterećuje vas svojim neobičnim pričama i pesimizmom.

 

ZDRAVLjE Unosite više tečnosti.

 

RAK (22.6. - 22.7)

 

POSAO Vama nikada nije dosta dokazivanja. U komunikaciji ste brzi i vispreni, sve funkcioniše kako treba, ali rezultati izostaju. Finansijska pitanja vas opterećuju, ali na tom polju nema drugog rešenja nego da strpljivo sačekate da se ovaj naporan period završi. Pozitivne vesti stižu od zvaničnih lica, mada to ne rešava sve probleme u potpunosti.

 

LjUBAV U kući ste usredsređeni na neke probleme, silno vreme provodite u pokušajima da razgovorom razrešite sve nedoumice. Kako god se postavite, komunikacija ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. Moguća je ozbiljna svađa koju ćete teško izbeći.

 

ZDRAVLjE Smanjite unos slatkiša.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker