astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak ima problema sa finansijama, drugima je sedmica u ZNAKU LJUBAVI!

0

Saznajte šta vašem znaku predviđa nedeljni horoskop na polju ljubavi, posla i zdravlja!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV (23.7. - 22.8)

 

POSAO Aktivni ste, mnogo vas interesuju neke nove ideje koje biste odmah sproveli u delo. S druge strane, ovo je period kada možete očekivati komplikacije s finansijama. Pored neočekivanih troškova, izvesni su i značajni prilivi novca, pa nema preteranog razloga za brigu. Novi način poslovanja za vas podrazumeva dodatni pritisak s kojim se, za sada, uspešno nosite.

 

LjUBAV U krugu porodice, sve što kažete okreće se protiv vas. Izvesna je diskusija s voljenom osobom, a ako ne budete dovoljno strpljivi, dinamičan razgovor preti da preraste u svađu koja može ostaviti trajne posledice.

Povucite se na vreme jer nije pravi trenutak za isterivanje pravde i istine.

 

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

 

DEVICA (23.8. - 22.9)

 

POSAO Opterećuju vas strahovi. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i realnih mogućnosti. Nepovoljan je period za bilo kakve odnose s javnošću. Sve što uradite, na krivi način ćete sebe prezentovati. Budite pažljivi u komunikaciji naročito na mestima gde se o vama odlučuje.

 

LjUBAV Intenziviranje porodičnih odnosa za vas predstavlja otvaranje bojnog polja na kome bitka neprekidno traje. Nešto vam ne dozvoljava da odustanete od svojih stavova, ostalim ukućanima takođe. Ukoliko ne pronađete način da razrešite nesporazume, svaka naredna rasprava vodi u sve lošiju atmosferu.

 

ZDRAVLjE Izbegavajte brzu hranu.

 

 

VAGA (23.9. - 22.10)

 

POSAO Imate utisak da ste prepušteni sebi i da vas niko ne podržava. Intenzivirate komunikaciju s osobama koje se nalaze u inostranstvu, ali još ste daleko od realizacije. Sve u svemu, moguće su neprijatnosti tokom ovog perioda, ali ne brinite jer iz svega izlazite bez posledica. Možda zvuči neverovatno, ali za vas će se izroditi nove prilike.

 

LjUBAV Aspekti koji opisuju vaš porodični život ovih dana nagoveštavaju punu dinamiku u odnosu s bližnjima, ali istovremeno i teško rešive probleme. Nekima će ovaj period doneti ozbiljne komplikacije u emotivnim odnosima koji trajno menjaju način funkcionisanja partnerske veze.

 

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcije.

 

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11)

 

POSAO Neophodno je da budete izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku vrstu agresije koja se može pojaviti u vašem okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda. Intenziviranje svih odnosa može biti prezahtevno za vas, pa i to može rezultirati nekontrolisanim izlivom besa kojem ste ovih dana skloni. Tenzija dolazi iz vaših strahova koje sve teže savladavate.

 

LjUBAV U porodičnom okruženju ste pozitivni. Zadovoljni ste sobom, iz vas sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog događaja. Sačuvajte malo hladne glave kako se ne biste, do kraja ovog perioda, razočarali.

 

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker