astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čekaju prave LJUBAVNE TURBULENCIJE (do 19. oktobra)

0

Proverite šta vam predviđa horoskop za ovu nedelju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC (23.11 - 21.12)

 

Posao - Pred vama su komplikovane situacije sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se zaletite u velike akcije. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Ovo nije vreme za rešavanje bilo kakvih zavrzlama. Vaša iskrenost neće osigurati pobedu, bez obzira na to koliko ste u pravu.

 

Ljubav - Ako dozvolite sebi da nervozu i napetost emitujete na partnera, postoji velika šansa da krizu, koja može biti kratkotrajna, produbite i na taj način i produžite. Uz pomoć jednog prijatelja vratićete optimizam, iako realni problemi i dalje ostaju nerazrešeni.

 

Zdravlje - Bolovi u leđima.

 

JARAC (22.12 - 20.1)

 

Posao - Izvestan je priliv novca, ali istovremeno i troškovi na koje niste računali. Neka vas ne ponese pomisao da biste mogli da odložite plaćanje tekućih računa. Bilo kakva ideja o finansijskom manevrisanju, znajte, biće onemogućena. Ovih dana budite naročito disciplinovani, čak i u situacijama koje vam budu delovale dobroćudno.

 

Ljubav - Izgleda da ste skloni lakom odustajanju. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili nesigurnost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije - sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

 

Zdravlje - Čuvajte se infekcije.

 

 

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

 

Posao - Postižete sve, ali uz dodatni napor i veliki trud. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, upornost i odricanja. Jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima. Krajem nedelje moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još opstaju.

 

Ljubav - Potreban vam je predah. Međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za takve promene. Disciplinovano i strpljivo pristupite partneru, jer ćete na taj način izbeći tranzite koji najavljuju mogućnost nekog preokreta koji može ozbiljno da zakomplikuje ljubavni život.

 

Zdravlje - Kostobolja.

 

RIBE (20.2 - 20.3)

 

Posao - U dobroj ste formi, ali pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su u ovom periodu pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju uopšte ne razumeju i isključuju je u startu. Sve što ovih dana započnete ići će traljavo i biće opterećeno neočekivanim preprekama.

 

Ljubav - Vreme je da se preispitate kuda vaša veza ide. Voljena osoba pokazuje male signale da se nešto bitno u njoj menja. Te male promene jesu naznaka onoga što dolazi. Kako god da se postavite, na pragu ste perioda tokom kog će se vaš ljubavni život bitno promeniti.

 

Zdravlje - Pazite se virusa.

makonda-tracker